Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1168)
    • 5 Star(1086)
    • 4 Star(74)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Trzecia klawiatura mechaniczna, którą kupuję, ale pierwsza na tej platformie, klawiatura jest wygodna, a przełączniki nie są złe jakości, klawiatura ma różne kolory, a polecenia na klawiszach są dobrze rozmieszczone. Nie czują się zużyte. Klucze nie są tak półprzezroczyste, jak się spodziewałem, ale robią swoje, jeśli interesuje cię klawiatura mechaniczna w 60%, ta opcja jest dobra. Dołączony kabel typu c jest odporny, obejmuje narzędzia do usuwania zakrętek i przełączników, a także szczotkę do jego czyszczenia. Klawiatura ta jest dobrym wyborem, jeśli chcesz coś małego i estetycznego, ponieważ jej akrylowa podstawa daje jej bardzo dobrą prezentację.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dla Holendrów wśród nas. Zamówiony 4 kwietnia. 14 kwietnia, choć wskazano, że otrzymam je dopiero na początku/poł. maja. Zapłaciłem ekstra za ubezpieczenie na wypadek, gdyby zostało wybrane, a także gdyby się zgubiło. Te dodatkowe kilka centów nie robi dużej różnicy. Nie waży tak ciężko. Ładne zastosowanie, brzmi też trochę trudniej z pisaniem, ale nie przeszkadzaj sobie. Łatwy w użyciu i duży wybór kolorów. Czy wystarczająco dużo filmów na Youtube wyjaśniających jak je zmienić, itp. W każdym razie, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    dobra jakość produktu, bardzo piękne kolory i efekty oświetlenia rgb, do dotyku reaguje bardzo dobrze bramka przełącznikowa (w moim przypadku net), łatwa manipulacja, ponieważ jest & mops, Oczekiwany był czas, który dał mi stronę były 32 dni od mojej zapłaty, zanim mi ją dostarczyli, może to zająć mniej więcej w zależności od tego, jak długo zajmie uwolnienie chilijskich ceł. Jeśli chodzi o informacje, ten sam banggood śledzi Twój produkt z datą i czasem statusu wysyłki. Produkt jest całkowicie wart, jeśli szukasz rgb i klawiatury mechanicznej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Właśnie dostałem dziś swój - zamówiony 23 września. Kocham budowę i kocham brzmienie Bramona Reds. Moim problemem jest to, że deska ma nierówne „nogi" - górna prawa noga jest wyższa od reszty i zastanawiam się, czy można coś zrobić poza dodaniem czegoś pod drugą nogą, żeby to wyrównać? To frustrujące, że się chwieje, gdy wcisnę klawisz strzałki albo w pasek, a klawiatura wali mi na biurko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    (żółty przełącznik) Kiedy dostałem klawiaturę, zobaczyłem, że jest wgniecione, ale to nie było problemem. Klawiatura była starannie zapakowana w piankę, była również z ściągaczem do kluczy i szczotką do czyszczenia. RGB na klawiaturze jest bardzo dobry, można wybrać spośród 19 różnych wzorów na klawiszach i 4 różnych ustawień na zewnątrz. Większość klawiszy na klawiaturze brzmiała bardzo ładnie i jakby były lubione, klawisze numerowe i wszystkie klawisze ze stabilizatorami brzmiały nieco nie tak, ale za cenę jest bardzo ładny i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Szybka dostawa. Dostarczono go nawet jeśli jest niedziela. To jest V3 z K66. Gniazda przełącznika są szczelne, nie jak v2, które jeśli pociągniesz za klawisze, włączniki też będą pociągnięte.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To było moje pierwsze zamówienie z Banggood i na pewno będę zamawiał ponownie. Naprawdę jasne RGB, łatwe w konfiguracji bez oprogramowania wystarczy podłączyć i odtwarzać, szybka dostawa i wszystko przybyło bez uszkodzeń 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobra i piękna klawiatura, pojawił się dość szybko i w czasie. Jedyne, co mam, to podręcznik, jest bezużyteczny. Poza tym gorąco polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Właśnie to dostałem. Czuję się świetnie i w ogóle. Brązowy przełącznik jest cichy. Kolory są piękne, tryby są piękne, ale nie można zrobić z każdego klucza innego koloru, jak chcesz. Poza tym, to jest piękne. Kabel się zaciął po prawej, ale mi to nie przeszkadzało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobre 5/5 nic w tym złego. Kocham to by kupił ponownie, gdyby się zepsuł nie chce. A kiedy naciskam pasek spacji nie idzie w dół, wiedźma jest bardzo dobra i nie potrzebuje oprogramowania również działa na konsolę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 980
    • Ft27 244
    • Ft27 244
    • Ft14 226
    • Ft21 189
    • Ft16 648
    • Ft17 314
    • Ft19 372
    • Ft19 978
    • Ft29 666
    • Ft11 320
    • Ft29 968
    • Ft9 382
    • Ft15 982
    • Ft30 271
    • Ft11 501
    • Ft16 951
    • Ft12 652