Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1199)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1199)
    • 5 Star(1115)
    • 4 Star(74)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Trzecia klawiatura mechaniczna, którą kupuję, ale pierwsza na tej platformie, klawiatura jest wygodna, a przełączniki nie są złe jakości, klawiatura ma różne kolory, a polecenia na klawiszach są dobrze rozmieszczone. Nie czują się zużyte. Klucze nie są tak półprzezroczyste, jak się spodziewałem, ale robią swoje, jeśli interesuje cię klawiatura mechaniczna w 60%, ta opcja jest dobra. Dołączony kabel typu c jest odporny, obejmuje narzędzia do usuwania zakrętek i przełączników, a także szczotkę do jego czyszczenia. Klawiatura ta jest dobrym wyborem, jeśli chcesz coś małego i estetycznego, ponieważ jej akrylowa podstawa daje jej bardzo dobrą prezentację.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dla Holendrów wśród nas. Zamówiony 4 kwietnia. 14 kwietnia, choć wskazano, że otrzymam je dopiero na początku/poł. maja. Zapłaciłem ekstra za ubezpieczenie na wypadek, gdyby zostało wybrane, a także gdyby się zgubiło. Te dodatkowe kilka centów nie robi dużej różnicy. Nie waży tak ciężko. Ładne zastosowanie, brzmi też trochę trudniej z pisaniem, ale nie przeszkadzaj sobie. Łatwy w użyciu i duży wybór kolorów. Czy wystarczająco dużo filmów na Youtube wyjaśniających jak je zmienić, itp. W każdym razie, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Klawiatura jest bardzo ładna, naprawdę warta swojej ceny. Żółte są bardzo ciche, bardzo solidne keeb, klawisze są dobre, jak również Wskazówki to końcówka płyty dolnej, ale nie jest tak źle. Stabilizatory są trochę zagubione, ale można je zmodyfikować kawałkiem taśmy i będzie dobrze. 10/10 kupiłby ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    (żółty przełącznik) Kiedy dostałem klawiaturę, zobaczyłem, że jest wgniecione, ale to nie było problemem. Klawiatura była starannie zapakowana w piankę, była również z ściągaczem do kluczy i szczotką do czyszczenia. RGB na klawiaturze jest bardzo dobry, można wybrać spośród 19 różnych wzorów na klawiszach i 4 różnych ustawień na zewnątrz. Większość klawiszy na klawiaturze brzmiała bardzo ładnie i jakby były lubione, klawisze numerowe i wszystkie klawisze ze stabilizatorami brzmiały nieco nie tak, ale za cenę jest bardzo ładny i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Szybka dostawa. Dostarczono go nawet jeśli jest niedziela. To jest V3 z K66. Gniazda przełącznika są szczelne, nie jak v2, które jeśli pociągniesz za klawisze, włączniki też będą pociągnięte.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To było moje pierwsze zamówienie z Banggood i na pewno będę zamawiał ponownie. Naprawdę jasne RGB, łatwe w konfiguracji bez oprogramowania wystarczy podłączyć i odtwarzać, szybka dostawa i wszystko przybyło bez uszkodzeń 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobra i piękna klawiatura, pojawił się dość szybko i w czasie. Jedyne, co mam, to podręcznik, jest bezużyteczny. Poza tym gorąco polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Właśnie to dostałem. Czuję się świetnie i w ogóle. Brązowy przełącznik jest cichy. Kolory są piękne, tryby są piękne, ale nie można zrobić z każdego klucza innego koloru, jak chcesz. Poza tym, to jest piękne. Kabel się zaciął po prawej, ale mi to nie przeszkadzało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobre 5/5 nic w tym złego. Kocham to by kupił ponownie, gdyby się zepsuł nie chce. A kiedy naciskam pasek spacji nie idzie w dół, wiedźma jest bardzo dobra i nie potrzebuje oprogramowania również działa na konsolę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To najlepsza klawiatura, jaką moje święte ręce dotykały, widziałem na zdjęciach RGB, które miałem i nie wyglądały tak potężne może ale raz w moich delikatnych i słodkich rękach udało mi się zauważyć, że jest imponująca różnorodność kolorów i opcji, które muszą zmienić jeden styl Z innym, że ma 18 stylów różnych kombinacji z komendami FN +, tak naprawdę jest to jeden z niewielu produktów, które mogę powiedzieć, że nie żałuję, że wydałem tyle, co jest warte każdego słońca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 867
    • Ft16 980
    • Ft16 414
    • Ft14 999
    • Ft20 125
    • Ft24 528
    • Ft15 848
    • Ft24 339
    • Ft24 905
    • Ft14 464