Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Załączony kabel USB C był dość okropny i brak oświetlenia na klucz, a nawet kontroli prędkości jest rozczarowujący jednak dla ceny i jakości przełącznika, które można przeoczyć, jest minimalny ping sprężynowy przy pisaniu i czuje się naprawdę komfortowo, To również wyróżnia moją konfigurację, ponieważ nigdy nie widziałem nikogo z taką klawiaturą jak ta

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Nicely pack, no dents, working perfect. The quality of the Keyboard is nice ang rigid. Only downside for me it’s not hotswap I know there is a version that’s on me, and no keycap puller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo dobry, a czerwony włącznik bardzo miękki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Teclado de excelente calidad, su iluminación es de las mejores, punto en contra si es que te gusta customizar, las keycaps son de diferente tamaño a las de un teclado normal, por lo que será muy difícil encontrar para este teclado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I really like this keyboard the one problem is I watched a YouTube video and everyone got a keycap puller and switch puller and I received Nether maybe someone can help me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Klawiatura czuje się świetnie, dobrej jakości, ma dobrą wagę. Zawiera gumki na dennych antyderrapantach. Klucze i stabilizatory są ogólnie dobre. Ma wiele efektów świetlnych, które są ustawione bezpośrednio na klawiaturze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Niezła klawiatura, ale długa dostawa. Jakość, dobre materiały i niezawodnie zmontowane. Nie przesuwane nogi i dobrze wykonane kecaps

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia dosięgam w dwóch, które zaznaczyły aplikację i przybywam w dobrym stanie tylko z małą wadą led, który wydaje się żółty co naciskasz, ale ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Klawiatura jest dobra, kupując, trzeba wiedzieć, że lepiej jest zmienić zakrętki i stajnie, jest bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wszystko jest super, klawiatura jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 665
    • Ft24 842
    • Ft17 923
    • Ft28 302
    • Ft6 287
    • Ft18 867
    • Ft6 601
    • Ft32 076
    • Ft28 302
    • Ft15 407
    • Ft17 294
    • Ft16 508
    • Ft18 867
    • Ft18 238
    • Ft18 867
    • Ft20 125
    • Ft21 383
    • Ft3 456