Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(515)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(515)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Zamówienie 13/11, przybyło 22/11. Paczka była w idealnym stanie. Ogólne wrażenie jest dobry produkt, 8 na 10. Ale jakość budowy nie jest idealna, 3 płyty nie są dokładnie tego samego rozmiaru, istnieją między nimi niewielkie różnice. Niektóre przełączniki są trochę luźne, kiedy używam ściągacza, wychodzą też z przełącznikami. I brakuje kilku kluczowych kombinacji. Pisanie na tej klawiaturze jest wygodne, nie potrzebuję odpoczynku nadgarstku. Dobry do bycia pierwszym mechkeyem, lub pierwszą klawiaturą hot-swap.

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    13 dni do przyjazdu do Meksyku (CDMX) Klawiatura jest bardzo ładna, oświetlenie RGB jest zdecydowanie najlepsze jakie widziałem, chociaż klawisze są trochę niskiej jakości. Za taką cenę jest tego warte. Mój napęd zawierał również czyściciel, ściągacz i narzędzie do usuwania klawiszy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    To zajmie tylko tydzień od dnia, w którym złożyłem zamówienie. Jest w tym samym opakowaniu z klawiatury, ale nadal jest w pełnej integralności. W rozpakowaniu można znaleźć taką klawiaturę i kabel usb c. Klawiatura jest wytrzymała, myślałem, że bycie w plexiglás będzie bardziej kruche, ale nic do oglądania, to świadczy o dobrej jakości budowy, co było dla mnie bardzo ważne. Będąc formatem 60% jest bardzo kompaktowy i wygodny. Przełączniki Gateron Yellow są zachwycające. è próbował Browns i niebieskich =PUNC= wolę te tysiąc razy. RGB jest tym, co się wyróżnia, bardzo kompletne i pozioma folia rozprasza światło bardzo dobrze, kolejny strach miałem to, że można zobaczyć każdy LED estetycznie, ale jest rozmyty jasny jest doskonały. Klawisze są dobrej jakości, chociaż jeśli wymienić je na jeden z pbt puddin dla lepszego efektu RGB. Ekonomiczna i po prostu idealna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    To jest wspaniałe! Zamieniłam Keytops na Pudding i zrobiłam się super. To jest bardzo piękne. Jest trochę miękka, więc jeśli mocno ją naciśniesz, będzie wgniecenie w środku, ale będzie dobrze. Kupiłem nasadkę na klucz i wymieniłem. Bardzo jasno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JUNK
    JP
    19/03/2021

    W każdym razie, to jest słodkie! Blask też jest słodki. Mechaniczne klawisze Gateron były stabilne, prawie nie dbały o użyteczność. Jest trochę lekki, ale gumowe nóżki chwytały go więc nie prześlizgnęły się klawiatury nawet w najbardziej intensywnych grach jak CoD. Jedną wadą jest to, że kąt nie może być regulowany. To może być trudne dla ludzi, którzy są przyzwyczajeni do klawiatury kątowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    amazing 60% hotswapple keyboard, packaging was great and it came with a keycap puller and a switch puller. it has nice really nice rgb and keycaps. for 64 dollars it has almost everything. 10/10 😃👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To jest niesamowita klawiatura w tej cenie! Jednak może to być z większą ilością presetów oświetlenia i stabilizatory potrzebne do obcinania, smarowania i moddowania bandaid. Fantastyczny wybór dla budżetu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    To mój pierwszy raz kupić klawiaturę online i kocham ją w sposób, w jaki mam ją na czas i w moich drzwiach wspaniała praca banggood kupię więcej rzeczy w przyszłości jest wart swojej ceny to jest miłość do pracy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    To jest niesamowite. Użyłem moich kremów nk, okazało się niesamowite i żółte getrony, które są z tablicą też są niesamowite i na wypadek gdybyś nie wiedział, że to jest hot-swappppable z świetnym kątem do pisania. RGB mnie zadziwiło, jak tylko go włączyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    just received my keyboard in 2 weeks, thought it would take a month. Fast shipping! love it so far. the RGB is amazing and the keyboard key switches are satisfying. Not an avid gamer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft24 519
    • Ft13 620
    • Ft27 244
    • Ft15 740
    • Ft6 291