Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2022

    Doskonały produkt i bardzo ekonomiczny do wszystkiego, co oferuje, jeśli myślisz o montażu swojego pierwszego niestandardowego zestawu całkowicie polecam, jakość materiałów, wysoka jakość materiałów, dobre stabilna fabryka smarowania, a wykończenie jest piękne. Bardzo zadowolony i zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Doskonała jakość jak mój poprzedni CK68. Nie mogę polecić tego zestawu bardziej szczerze. Jest idealny dla początkujących i adaptuje się tak samo, ponieważ ten zestaw wymaga trochę modyfikowania, aby być całkiem idealne i bardzo tanie również. Super satysfakcja! Bardzo szybka dostawa, w ciągu 5 dni do UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Świetna platforma, tak jak w opisie. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Idealna w każdym calu. Klawiatura jest bardzo solidne i dobrze wykończone. Należy pochwalić, że dźgnięcia są już smarowane jest to, że między płytą i pcb znajduje się również warstwa piany. SYN DLA SW

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo ladna klawiatura! Pamiętaj, że nie ma przełączników ani klawiszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Został dostarczony dość szybko, łączy się przez bt po prostu dobrze. Przewody są dobrze nasmarowane, ale na pewno wymagają tuningu i modów, ponieważ akcje są raczej przeciętne, ale czego można się spodziewać w tej cenie. Pociąłem piankę opakowaniową i zmontowałem ją, mimo że jest bardzo mało miejsca między pcb a dnem obudowy, taśma zgb. Dodałem trochę jwick Yellow i 30 euro xda keycaps z Amazon i jestem całkiem zadowolony z dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Prawda jest taka, że jakość wykonania tego zestawu jest niesamowita, jest smarowany i ma bardzo dobre stabilizatory. 10/10 dla produktu i dla Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Ładna deska - solidna i wygląda czysto. Jednakże, nie ma oprogramowania do dostosowania lub zmiany przypisywania kluczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Dobra klawiatura ze świetnymi stabilizatorami. Stabalizery są smarowane, z wyjątkiem klawisza Enter, który brzmi dziwnie, ale zdecydowanie rekomenduję to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Sprawa jest cięższa niż oczekiwano i wygląda na dobrą jakość. Jest również wyposażony w dźwignię i ściągacz kluczyków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$53.99
    • US$46.99
    • US$48.99
    • US$8.99
    • US$69.99
    • US$58.99
    • US$57.99
    • US$69.99