Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Działa zgodnie z przeznaczeniem, ładuje mój laptop z 65W, tylko przy użyciu portu typu c1, jeśli są podłączone inne kable w tym samym czasie, zmienia tryb (a mój komputer nie działa z 45W, ale nie ma problemu w przypadku mojego użycia). Całkiem mała ładowarka. Bardzo ładny produkt. Szybki czas dostawy (~ nieco mniej niż 2 tygodnie).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Otrzymałem produkt bardzo dobrej jakości szybkie ładowanie dobre produkty Baseus udane marka, że konsekwentnie preferuję zwłaszcza jeśli chodzi o kable do ładowania polecam każdemu. Jest tylko jeden problem. Ładunek został opłacony, i jest dodatkowa opłata, która jest pobierana jako opłata za transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Najlepsza ładowarka jaką kupiłem! W jednym...szybki ładowanie S10 z wszystkich wyjść, laptop Lenovo z ładowarek typu C w przybliżeniu za 1 godzinę! Pozytywne z 3 outami... Prawdziwe 65w.. Wartość dodana z kablem typu C 100w5A

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Naprawdę dobra uniwersalna ładowarka do wszystkiego, co musi być ładowane. Telefony komórkowe rozchodzą się szeroko, aż do najnowszych urządzeń, tac i oczywiście notebooków. Również Xiaomi Mi Turbo Charge do 27 watów. Całość kompaktowa i elastyczna. Dostarczony kabel wynosi ok. 1m długości, gumowany i wysokiej jakości wykonania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Jedna z najlepszych ładowarek. Mały i potężny, dwa porty USb-c i jeden port usb-a. Doskonała jakość. Naprawdę szybka wysyłka, poniżej trzech tygodni do Chorwacji. Dobra robota...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    15/04/2021

    A complete and powerful charger for USB C and A connectors that allows fast charging with its 65W and different voltages. I was tired of slow chargers and chose this one, I like it but have to test it for a bit to be sure.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Great charger, smaller than I thought. A nice black USB-C to USB-C cable is included with the black charger and a white cable is included with the white one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Dużo lepiej niż się spodziewaliśmy, zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę. Jeśli szukasz dobrej i szybkiej ładowarki zdolnej do ładowania nie tylko telefonu, ale również laptopa przez USB-C PD, nie szukaj dalej. Lepsze niż alternatywne rozwiązania Blitzwolf, jeśli mnie pytasz. Poza tym jest dość mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Works great! It can charge a Macbook Pro without issues, although it heats up a bit during the process, so I'm not sure I would use it as my everyday charger, but for travel and as a backup certainly. Charges any phone without issues. It is smaller than it looks. It's around the size of the old OnePlus Dash charger, a bit shorter. The pen on the photo is for size reference. The 1m cable is a regular Baseus cable, not braided. The package was tracked and arrived in around 20 days (the domestic post was a bit slow)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Czas dostawy był trochę długi, w porównaniu z innym produktem dostarczonym z tego samego miejsca. Ładowarka jest w porządku, wykonuje swoją pracę bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,929
    • Ft17,644
    • Ft4,409
    • Ft12,554
    • Ft11,104
    • Ft12,646
    • Ft4,409
    • Ft3,360
    • Ft4,748
    • Ft4,933
    • Ft3,699
    • Ft5,242
    • Ft5,088
    • Ft15,269
    • Ft8,142
    • Ft8,481
    • Ft13,911
    • Ft1,540