Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Otrzymałem produkt bardzo dobrej jakości szybkie ładowanie dobre produkty Baseus udane marka, że konsekwentnie preferuję zwłaszcza jeśli chodzi o kable do ładowania polecam każdemu. Jest tylko jeden problem. Ładunek został opłacony, i jest dodatkowa opłata, która jest pobierana jako opłata za transport

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Działa zgodnie z przeznaczeniem, ładuje mój laptop z 65W, tylko przy użyciu portu typu c1, jeśli są podłączone inne kable w tym samym czasie, zmienia tryb (a mój komputer nie działa z 45W, ale nie ma problemu w przypadku mojego użycia). Całkiem mała ładowarka. Bardzo ładny produkt. Szybki czas dostawy (~ nieco mniej niż 2 tygodnie).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    To bardzo dobra uniwersalna ładowarka, lekko zrównoważona i kompaktowa. Nadaje się do ładowania laptopów przez port typu C, a jednocześnie obsługuje szybkie ładowanie dla komórek. Wypróbowałem go z laptopem Bmax Y11, Xiaomi Redmi Note 8 Pro i Poco X3 Pro i zrobił naprawdę dobrą robotę. Dostarczony kabel ma 1m długości i wydaje się być wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Najlepsza ładowarka jaką kupiłem! W jednym...szybki ładowanie S10 z wszystkich wyjść, laptop Lenovo z ładowarek typu C w przybliżeniu za 1 godzinę! Pozytywne z 3 outami... Prawdziwe 65w.. Wartość dodana z kablem typu C 100w5A

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Naprawdę dobra uniwersalna ładowarka do wszystkiego, co musi być ładowane. Telefony komórkowe rozchodzą się szeroko, aż do najnowszych urządzeń, tac i oczywiście notebooków. Również Xiaomi Mi Turbo Charge do 27 watów. Całość kompaktowa i elastyczna. Dostarczony kabel wynosi ok. 1m długości, gumowany i wysokiej jakości wykonania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Niezwykle mała jak na ładowarki 65W. Stosunkowo ciężki jak na jego rozmiar 130 gramów. Próbowałem ładowania Xiaomi Mi 9T, Google Pixel 4A i Mi Notebook Air 13.3, wszystko działało jak ulał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Jedna z najlepszych ładowarek. Mały i potężny, dwa porty USb-c i jeden port usb-a. Doskonała jakość. Naprawdę szybka wysyłka, poniżej trzech tygodni do Chorwacji. Dobra robota...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo kompaktowy, słodki i ciężki. Ładuje mój Samsung S21 Ultra z szybką prędkością ładowania do maksymalnie 1 godziny, nawet przy użyciu telefonu. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    15/04/2021

    A complete and powerful charger for USB C and A connectors that allows fast charging with its 65W and different voltages. I was tired of slow chargers and chose this one, I like it but have to test it for a bit to be sure.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Great charger, smaller than I thought. A nice black USB-C to USB-C cable is included with the black charger and a white cable is included with the white one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 314
    • Ft3 558
    • Ft4 622
    • Ft3 543
    • Ft3 080
    • Ft3 389
    • Ft9 555
    • Ft14 797
    • Ft7 397
    • Ft12 022