Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    To jest wielki i potężny ładowarka. Bardzo mi się podoba! Wygląda na solidną i wytrzymałą. Kupiłem go, ze względu na dobre recenzje i wsparcie wielokrotnego ładowania. Moje zamówienie zostało dostarczone na czas i dobrze zapakowane. Dołączony jest również kabel USB o mocy 100w. Jestem naprawdę zadowolony z tej ładowarki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobra ładowarka, niezbędna część cyfrowego domu Na telefonach komórkowych Samsung ładowanie jest stabilne, nie ma problemu Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Szybko wysyłany i zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Super się napaliła na ładowarkę. Zgodnie z oczekiwaniami, zasilanie dla każdego z portów jest dokładne. Jakość jest dobra tak jak w Baseusie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zamówienie 23.8, dostarczone 07.09. Ładowarka gread, udało się wyciągnąć 15w z USB-C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    urządzenie przybyło zgodnie z opisem, sprzedawca jest istotny, niezawodny i szybki wysyłki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Dobry wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Nowoczesna, mocna i wysokiej jakości ładowarka. Sprawdzony dostarcza dobrze zapowiadane napięcia i moc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Spełnia wszystko, co jest o niej napisane w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/10/2021

    Wygląda świetnie, szybka dostawa, naprawdę ładne opakowanie. Produkt wydaje się być całkiem premium. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$21.84
    • US$49.99
    • US$22.79
    • US$50.81
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$17.09
    • US$26.55