Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Bardzo praktyczne, małe i przenośne. Ładuje bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Obsługiwane protokoły wyjściowe dla dwóch portów typu C to: PD3.0 60W/30W (PPS) QC4, Apple 5V/2,4A, Samsung 5V/2A, BC1.2 DCP 5V/1.5A, Vivo Dual Flash 12V, QC2.0/3.0 20V, Samsung AFC 12V, Huawei FCP 12V, Huawei SCP 3.4-5.5V/5A 25W i MTK PE1.1 PE2.0. Wyjście USB-A obsługuje te same protokoły z wyjątkiem PD. Zmierzyłem też wyższe prądy i napięcia max niż te w specyfikacji. Wydajność ładowarki jest również świetna, gdy dwa lub trzy wyjścia są używane jednocześnie (przeprowadziłem testy na powerbankach). Kable i ładowarki Baseus nigdy mnie nie zawiodły.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Dostarczenie nastąpiło zgodnie z planem, jednak paczka dotarła uszkodzona. Jednak zawartość była nietknięta. Ładowarka ma ładny i ładny projekt. Jest bardzo lekki, idealny dla tych, którzy dużo podróżują. Niewielki niebieski diod świeci się, gdy jest podłączony do gniazdka elektrycznego. Ładowarka dostarcza łącznie 65W, należy podzielić na 3 obecne wyjścia. Jeśli zamierzasz użyć go do ładowania laptopa (na przykład MacBook lub Mi Notebook Pro) będziesz musiał użyć tylko gniazdka USB-A, pozostawiając 2 gniazda wolne. Aby poznać inne połączenia mocy podane odnoszą się do zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Long zdecydował się na drugie lekkie ładowanie MacBook Pro 15, które zostało ustalone na bazie danych Baseus Gan. Duża waga w porównaniu z oryginalnym adapterem MacBook o mocy 87W, małe wymiary. Obecność portu USB - umożliwia również ładowanie telefonu równolegle. Pierwszy dzień to wspaniały lot. Jeśli coś pójdzie nie tak, dodam więcej opinii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Superb ładowarka z nową technologią (GAN) Ale bez monitora do napięcia i amper, jak inne ładowarki z tej samej firmy!!! Ale znam jakość z B_A_S_E_U_S!!! Z tego powodu zawsze wolę ich produkty!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Szybko dotarł z linii priorytetowej UE. Produkt wygląda dobrze. Jakość materiałów. Obsługuje QC 3.0, ale nie Xiaomis Turboload. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Niewiarygodnie kompaktowy i świetny produkt. Testowane z MBP 2020 nie wykryto żadnych problemów. Jedynym przekrętem jest to, że nie jest z wtyczką AUS, trzeba kupić dodatkowy konwerter. Mam nadzieję, że wydadzą nową wersję z wymiennymi wtyczkami później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Doskonały produkt, bardzo szybkie ładowanie Jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Wielka ładowarka PD typu c i ładowarka usb z szybkim ładowaniem 65W. 65W znajdują się w porcie pierwszego typu c.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Ładowarka supermocna 3 porty, doskonała jakość jak zawsze od podstaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 821
    • Ft14 845
    • Ft18 732
    • Ft13 570
    • Ft9 929
    • Ft8 025
    • Ft5 731
    • Ft3 821
    • Ft13 378
    • Ft3 804
    • Ft11 468
    • Ft5 350
    • Ft4 963
    • Ft9 929
    • Ft14 143
    • Ft7 280
    • Ft4 963
    • Ft9 174