Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2020

    To mój ulubiony PIR 433MHz! Działa tanich baterii & wesołych AA, które są zawarte w bonusie! Istnieją przełączniki DIP do badania kontrolnego vs tryb normalny (to ostatnie oszczędza baterię poprzez ograniczenie transmisji do raz na 3 minuty) Wrażliwość i ukryj diodę. Wysyła oddzielne polecenia dla ruchu (C) i niskiej baterii (D). Kolejną miłą cechą jest to, że ma płaską podstawę, więc jeśli nie montujesz jej na ścianie, to samo się stanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2020

    Otrzymałem przesyłkę. Produkt wysyłany wyłącznie w worku i kartoniku, który został wyraźnie rozgnieciony, chociaż sam produkt nie został uszkodzony. Czujnik IR działa zgodnie z obietnicą i jest łatwy w obsłudze i instalacji. Jak na razie działa bardzo wiarygodnie z mostem Sonoff RF... Nawet ustawianie wrażliwości na zwierzęta. Polecam zarówno produkt, jak i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Tutaj również pełna satysfakcja, AA urządzenia akumulatorowe, PIR WiFi idealne rozwiązanie dla kosztów operacyjnych. Naprawianie i połączenie z bazą całkowicie bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Działa normalnie i łatwo podłącza się do komputera. W detektorze są trzy wbudowane baterie, które można wymienić. Ulotka (Jedynka): język angielski. W opakowaniu znajdują się dwie śruby z dwoma otworami do instalacji sondy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dotarła w dobrym stanie. Teraz musimy tylko sprawdzić, czy to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    buen precio y he podio integrarla con mi alarma sin problemas. tiene buena sensibilidad, en las instrucciones viene un modo para que salte la alarma a los tres minutos de detectar movimiento, del tema de bajar sensibilidad, no lo he notado en mis pruebas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Działa normalnie i łatwo podłączony do głównego komputera. W detektorze są trzy wbudowane baterie, które można wymienić. Książka instruktażowa (Jedna): Angielski. W zestawie znajdują się dwie śruby z dwoma otworami do montażu detektora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Z wyjątkiem tej małej, która była złamana. W porządku, to tylko jego połączenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Dobre produkty, ale grzech x opakowania. Przybyli z rozdartym i rozgniecionym opakowaniem. Wszystko w czarnej torbie na śmieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.49
    • US$8.31
    • US$64.67
    • US$10.19
    • US$4.89
    • US$14.55
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$5.76
    • US$13.99
    • US$48.99
    • US$7.99
    • US$16.99
    • US$8.31
    • US$7.47
    • US$72.99
    • US$72.99