Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Działa normalnie i łatwo podłącza się do komputera. W detektorze są trzy wbudowane baterie, które można wymienić. Ulotka (Jedynka): język angielski. W opakowaniu znajdują się dwie śruby z dwoma otworami do instalacji sondy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt, który wygląda. Wziąłem trzy baterie AA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Nie testowałem czujników obecności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wygląda na to, że wszystko OK, jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    To mój ulubiony PIR 433MHz! Działa tanich baterii & wesołych AA, które są zawarte w bonusie! Istnieją przełączniki DIP do badania kontrolnego vs tryb normalny (to ostatnie oszczędza baterię poprzez ograniczenie transmisji do raz na 3 minuty) Wrażliwość i ukryj diodę. Wysyła oddzielne polecenia dla ruchu (C) i niskiej baterii (D). Kolejną miłą cechą jest to, że ma płaską podstawę, więc jeśli nie montujesz jej na ścianie, to samo się stanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2020

    Otrzymałem przesyłkę. Produkt wysyłany wyłącznie w worku i kartoniku, który został wyraźnie rozgnieciony, chociaż sam produkt nie został uszkodzony. Czujnik IR działa zgodnie z obietnicą i jest łatwy w obsłudze i instalacji. Jak na razie działa bardzo wiarygodnie z mostem Sonoff RF... Nawet ustawianie wrażliwości na zwierzęta. Polecam zarówno produkt, jak i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Tutaj również pełna satysfakcja, AA urządzenia akumulatorowe, PIR WiFi idealne rozwiązanie dla kosztów operacyjnych. Naprawianie i połączenie z bazą całkowicie bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Dobre produkty, ale grzech x opakowania. Przybyli z rozdartym i rozgniecionym opakowaniem. Wszystko w czarnej torbie na śmieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Jest to bezprzewodowy detektor, który pracuje z 2 bateriami AAA działa dobrze z każdym rodzajem alarmu, który działa na 433 megaherc, jest odporny na małe zwierzęta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 934
    • Ft7 911
    • Ft4 934
    • Ft6 576
    • Ft6 695
    • Ft3 169
    • Ft5 083
    • Ft7 050
    • Ft6 002
    • Ft5 990
    • Ft23 622
    • Ft2 818
    • Ft2 397
    • Ft5 086
    • Ft4 934
    • Ft8 106
    • Ft11 293
    • Ft6 448