Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Testowałem z Sonoff Rf Bridge, który wykrywa i uruchamia. Ale nie otrzymałem żadnego powiadomienia o uruchomieniu aplikacji eWeLink.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Działa normalnie i łatwo podłączony do głównego komputera. W pułapce jest wbudowana bateria, którą można wymienić. Do pakietu dołączone są dwa paski dwustronne, aby zainstalować pułapkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Działa normalnie i łatwo podłącza się do systemu alarmowego. Dwa dwustronne paski znajdują się w opakowaniu do zastawienia pułapki. Jest jeszcze wbudowana bateria, którą można wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo dobry magnes na drzwi i najlepsza cena od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Zła firma kurierska w Meksyku, wolę poprzednie firmy kurierskie!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Nie sprawdziłem jeszcze czujników okien i drzwi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Tutaj pełne zadowolenie, urządzenie jest na baterii AAA, co jest ważne dla normalnego WIFI, nie polecam urządzeń na różnych minibateriach, są one odpowiednie dla RF433 lub ZigBee. Te mają mniejsze zużycie. Teraz do wymiany wytrzymaliby co najmniej rok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Duża wartość i kompaktowy czujnik drzwi/okna. Wysyła oddzielne polecenia otwarte i bliskie. Ma też ręcznie wciskany przycisk z przodu, a z tyłu włącznik majsterkowania, ale, co rozczarowuje, zarówno przycisk ręczny, jak i przełącznik po prostu wysyła otwarte polecenie, a nie unikalne polecenia. Zasilany załączonym CR2032, a nawet posiada włącznik/wyłącz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    very good quality, i took them for my digoo alarm, and they are better than the original (signal wise)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    i was a bit worried about these, but it turns out they are better than the diggoo , bigger range

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 577
    • Ft3 050
    • Ft2 971
    • Ft13 215
    • Ft3 814
    • Ft2 640
    • Ft4 623
    • Ft1 649
    • Ft9 157
    • Ft4 623
    • Ft8 774
    • Ft3 632
    • Ft14 537
    • Ft3 430
    • Ft5 615
    • Ft4 293
    • Ft24 120
    • Ft6 513