Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    Nie ma powodu, by to była jedna rzecz. Jedyny sposób, żeby się stąd wydostać, to wydostać się stąd. Następny przedmiot to 720p podnoszony do 1080p. Jest to możliwe tylko wtedy, gdy jest na świeżym powietrzu. Kiedy nie ma zasilania, jest to droga jednokierunkowa. Jakość konstrukcji jest bardzo dobra. Jakość obrazu prawdopodobnie wynosi 720p, podnoszona do 1080p. Nadal wymaga badań, ponieważ jest na zewnątrz ze względu na jego odporność na warunki atmosferyczne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Jeszcze nie próbowałem. Nie oczekuję luksusów. Jest tani i praktyczny, że wkręca się prosto w sufit. Może potrzebować rozszerzenia, jeśli okaże się, że aplikacja jest w porządku. Używam go na innych kamerach i jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dziękuję, dotarłeś cały i zdrowy. Rozmontowałem go i wprowadziłem w życie. Powitał mnie grzecznie i poinformował, że sam podjął służbę. Jeszcze się nie połączyłem. Jak na razie, jestem z tego zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dostawa trwała 12 dni. I to jest prawdopodobnie jedyna pozytywna rzecz w tym zamówieniu. A teraz fakty. Rekord jest w 720p, a nie w 1080, jak w reklamie. Detektor ruchu działa fatalnie (jeśli kamera reaguje bardzo powoli). Dźwięk reaguje, ale powinien być krzyk i dudnienie, dosłownie. Nie można uruchomić aparatu do użytku zdalnego (przy użyciu chmury). Kamera żyje własnym życiem, uchylając się w jednym miejscu ani w prawo, ani w lewo. /(i z jakiegoś powodu, /która zawsze patrzy na ścianę, /prosto się z nią kocha) Nie ważne ile razy będzie się kręcił, zero reakcji. Napisała do serwisu wsparcia, czekając na odpowiedź. Mam nadzieję, że to tylko moja sprawa. (przy okazji, wszystko zostało zrobione zgodnie z załączoną instrukcją) A jeśli nie i ktoś z tym się zetknął, to jest to tendencja, więc rada dla tych, którzy myślą o kupnie tej kamery brzmi: nie bierzcie tego gówna... Och, pieniądze na wietrze. 5 gwiazdek, ponieważ istnieje pomysł, że recenzja z negatywną oceną jest moderowana (przynajmniej miałem go) i nie opublikowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Najwyraźniej wszystko w porządku teraz jest tylko zadzwonić i zrobić testy tam zostawić ten dodatkowy fedebak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Kamera działa, obraz w telefonie jest dobry, wideo i zdjęcia na telefonie lub karcie SD są 720p i nie tak wyraźne. Kamera nie ma 1080p Za tę cenę jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Άμεση παραλαβή άψογη συσκευασία ότι υπόσχεται το κάνει λειτουργεί κανονικά

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Wystarczająco dobra dla stosunku ceny do wydajności. Kilka drobnych szczegółów, których jeszcze nie znam. W nocy włącza się w razie wykrycia. Dla instalacji, inne hasło dla urządzenia, aby móc wyświetlić pole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Wszystko dobrze, produkt jako opis, opakowanie, wysyłka czasu w mediach, dziękuję PS: PODATKA CELOWA 24 EURI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    produto muito bom,gostei recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.14
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$54.99
    • US$19.62
    • US$26.99
    • US$21.99
    • US$61.20
    • US$68.99
    • US$22.99
    • US$68.99
    • US$77.99
    • US$21.99
    • US$54.99
    • US$23.99
    • US$28.99
    • US$99.99
    • US$70.00