Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-03 09:19:46

    Ez a kamera nem a GUUDGO GD-SC03 kamera,amit rendeltem! Nincs rajta hálózat (rj45) csatlakozó, így nem tudom beilleszteni a rendszerembe! Követelem, jogy cseréljék ki arra, amit megrendeltem!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-26 17:22:01

    No he recibido el modelo de cámara que he pedido. Las dos cámaras recibidas no son las anunciadas!!!. 1. no tienen conexión por cable de red!!! 2. utiliza una APP distinta CON CUENTA DE USUARIO DISTINTA!! 3. Desde hace más de un año estoy usando las cámaras GUUDGO GD-SC03 Snowman 1080P Nube WIFI IP, (tengo 8 en uso, compradas en Bandgood ) y por eso he pedido el modelo anunciado y me han mandado otras distintas!!! Vean las fotos !!! Exijo que me envíen 2 cámaras como las anunciadas !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-23 08:02:28

    कीमत के अनुसार बहुत बढियां कैमरा बस एक कमी केवल वायरलेस कनेक्शन है

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-18 05:48:36

    I got another model then in description ! I need the ETH port which is not included!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-19 10:31:23

    बहुत बढ़िया कैमरा

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-29 08:33:38

    good NVR कम दाम बढ़िया काम

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-04 20:51:41

    good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good camera

    2018-07-01 12:39:11

    Very pleased with the video quality. I do not like being forced to record through the AWS in order to record video. The app provides reasonable functionality however has been slow during the review process.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    buona!

    2017-10-23 03:52:00

    prima cam in assoluto. mi sembra molto buona: facile da installare e configurare. buona la risoluzione. e buona anche la app per gestirla. consigliata!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Камера снеговичек.

    2017-10-13 03:21:52

    Камера пришла быстро в Киев.Очень хорошо упаковано.Меню интуитивное на английском языке.Управление удобное. Рекомендую.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 40  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>