Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Jak chciałem więcej dowodu, że ponownie połączyłem go z innym telewizorem i innym kablem i to również nie daje sygnału

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Oprogramowanie i interfejs jest dobre, może nawigować system menu za pomocą myszy. Miał problem z podłączeniem anteny wifi, musiał usunąć ale z zewnętrznej obudowy, aby umożliwić wystarczająco gwint, aby zabezpieczyć antenę prawidłowo. Podręcznik użytkownika jest dość podstawowy i nie wyjaśnia wszystkich opcji w oprogramowaniu, ale jest dobrym początkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Świetny produkt, natychmiastowa komunikacja, kamera nie wchodzi do automatycznego trybu nocnego, ustawiam go spokojnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Charlie
    AU
    19/11/2020

    Chociaż system działa dobrze, a aplikacja jest dość łatwa. Jednak w pierwszą noc użytkowania, jedyna kamera zewnętrzna przestała działać = Kondesacja, czarna pieczęć wpuściła powietrze, więc będąc wykwalifikowana do naprawy tych rzeczy wyczyściłam ją, wysuszyłam i na wszelki wypadek zraniłam taśmę Duct wokół kamer. Teraz są SPLENDID, sugeruję kamery powinny być uszczelnione po montażu nie w trakcie, Powalić sprawy razem, a następnie zastosować zewnętrzny pasek uszczelniający. W każdym razie jeszcze raz dzięki za dobrą obsługę, życzę miłych świąt... szkoda, że nie ma Santa QuadCopter/Drones, myślę, że gdybyś dał mi bezpośredni link do sprzedaży, moglibyśmy sprzedać sterty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Paczka dotarła wcześniej i w dobrym stanie. Brak elementu montażowego na jednej kamerze. Problemy z połączeniem się z aplikacją mobilną dla telefonu Android. Wszystko inne wygląda i działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Trudno programować w komórce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dobra

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Nie tego chciałem. Wysyłam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NboVIP5
    DK
    09/08/2021

    Działa dobrze i dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 724
    • Ft60 488
    • Ft19 927
    • Ft8 171
    • Ft8 110
    • Ft7 868
    • Ft27 271
    • Ft7 868
    • Ft9 382
    • Ft9 079
    • Ft39 959
    • Ft13 923
    • Ft27 619
    • Ft19 145
    • Ft7 566
    • Ft14 683
    • Ft27 244
    • Ft16 042