Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Kamery bardzo górne, będę jeszcze instalować, więcej dobra materia oporu, przyszedł dobrze zapakowany NVR. Jak również kamery, i przyszedł pięć złączy dla europejskiego wejścia. pokaż 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Testowane i działają. Wystarczyło podłączyć je wszystkie do zasilania, a wyświetlacz, mysz i klawiatura do DVR. Dysk twardy Sata może być również podłączony. Kamera potrzebuje 20 sekund, żeby się włączyć.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Super szybka dostawa (3 dni). Wszystko w świetnym stanie, jeśli chodzi o transport. Nadszedł czas, aby zadzwonić i sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Instalacja prosta, język enare, wszystko działa jak ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Ottima la qualità del prodotto e la facilità di installazione. Il kit comprende tutto quello di cui avete bisogno, tasselli, viti e cacciavite compreso! Ottima anche l’applicazione! Consiglio! 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    ok!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Przyszedł rozkaz, ale paczka była rozerwana i zmiażdżona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Działa świetnie, chociaż jedna z kamer przybyła z rozbitą szybą przednią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Urządzenie jest zbyt dobre w niskim przedziale cenowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Otrzymałem dziś bardzo szybką dostawę. Pierwsze zdjęcie, urządzenia wyglądają na dobrą jakość, zestaw jest kompletny, są nawet śruby do obsługi. Jeśli liczyć bardzo dobrą cenę rynkową, to pewnie udana. Rynek. Na pewno po montażu i powiązanych testach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 438
    • Ft9 382
    • Ft9 685
    • Ft12 076
    • Ft27 244
    • Ft9 079
    • Ft9 382
    • Ft6 052
    • Ft9 382
    • Ft12 234