Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1961)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1961)
    • 5 Star(1804)
    • 4 Star(122)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2022

    I'm just saying, it's worth the money and even exceeds it, just be careful when inserting the sd memory so that it doesn't slip into the case. It is very quiet and turns quickly, it could be smaller and have only one antenna (one is active, the other is blind) or without, the length of the antenna would be enough for installation in the upper part of the housing, easy registration and setup ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Paczka była przez półtora miesiąca. Wszystko się zaczęło. Pobrałem aplikację, zainstalowałem ją. Połączył się bardzo szybko. Kiedy przesuwasz kamerę przez aplikację, ruch odbywa się naraz, a obraz zostaje w tyle. Nie wiedziałem, jak podejść bliżej. /Reszta działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zamówiony 21.8.021 przybył 30.9.021. Dostarczał kuriera z poczty i wiadomości. Wystarczająco długo, by dostarczyć go z BG. Jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo szybka dostawa (bardzo szybka dostawa) Bardzo dobrze zapakowane Wszystko się ułożyło. Dobry sprzedawca poleciłby... Po tym jak pstrykniesz kamerą Podam inny komentarz

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry produkt, kamera działa doskonale obraz i bardzo dobry. Jest łatwy do założenia, a APP jest w języku portugalskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Aparat jest bardzo dobry, obraz jest na wysokiej rozdzielczości i ma światło na noc, to przychodzi z adapterem do mojego kraju i odpowiedni konwerter, jakość jest dobra, jedyna zła rzecz jest na diodach jest estranger rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Od zakupu do dostawy trwa 19 dni. Opakowania konserwują produkt. Łatwa instalacja, szybkie sterowanie. Niesamowita rozdzielczość obrazu. Uwaga i dbałość o klienta jest realizowana na każdym etapie usługi, gratulacje. Produkt jest doskonałą korzyścią kosztową. Rozmiar aparatu jest nieco większy niż średnia, ale nie utrudnia instalacji i mocowania. Jakość jest znakomita. Zadowolony. Kupiłbym jeszcze jedną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Ten aparat wydaje się idealny dla zwykłego użytkownika. Obraz jest absolutnie perfekcyjny. Instalacja jest bardzo prosta, potrzebujesz podstawowej wiedzy do instalacji. Kamera posiada potężne światło nocne zarówno dla diod LED, jak i podczerwieni. Posiada również sistem alarmowym dla różnych obszarów. Może również śledzić niektóre wstępnie ustawione pozycje. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. (i uczyłem się kilka tygodni na dobry aparat.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    To było jak zwykle. Wygląda dobrze, ważne jak długo to potrwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    chất lượng sản phẩm chỉ ở mức trung bình. xem giới thiệu về sản phẩm tôi tưởng chất lượng sản phẩm sẽ tốt hơn trứ không bt thế này.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$32.99
    • US$54.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$33.99
    • US$75.99
    • US$48.99
    • US$45.99
    • US$53.99
    • US$63.51
    • US$40.84
    • US$50.81
    • US$25.99
    • US$47.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$54.99