Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1641)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1641)
    • 5 Star(1521)
    • 4 Star(106)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Produkt dotarł na mój adres na czas! Żadnych opóźnień i żadnych problemów! Nie mogę powiedzieć wiele w tej chwili, bo otwieram i testuję, żeby potwierdzić, że działa poprawnie! Nie miałem wielkich oczekiwań co do tego aparatu i miałem rację. Budowa nadwozia wygląda i wydaje się, że została wykonana z taniego tworzywa sztucznego albo skrzynka jest wykonana z tworzywa sztucznego zamiast innego materiału (zazwyczaj metalowa rama) Próbowałem i pracowałem dla mnie w aplikacji V380, inni próbowali aplikacji V380s, ale nie mogłem się doczekać! Ostatnie, co zauważyłem, to powolne połączenie z moim routerem, które może być spowodowane słabym internetem i ilością urządzeń, które dzielą to połączenie w tym samym czasie, a nie problemem z kamerami/aplikacjami. Wrócę, gdy spędzę więcej czasu i zrobię więcej testów tej kamerze.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kupiłem go z ubezpieczeniem za 360 TL, pudełko było lekko zdeformowane, ale wyszło dobrze. Otrzymałem produkt w 10 dni. Patrzy na własną latarkę, wydaje dźwięk alarmu, transmituje dźwięk kamery, kiedy mówisz. Znowu słuchasz dźwięku z kamery. Może przeskanować teren. To jak półsekundowe opóźnienie kontroli. Jak tylko zamówię kolejny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Szybko dotarł do UE. Otrzymano jedyną wersję IR ledów, więc nie ma pełnego koloru nocnego widzenia, jak obiecał opis. Dopiero go włączyłem i połączyłem z aplikacją, nie ma większego doświadczenia, ale dźwięk jest dość cichy w stosunku do aplikacji, podczas gdy jest bardzo głośny od aplikacji do kamery. Nagranie SD nie zostało jeszcze przetestowane. Śledzenie ruchu jest odwracane, podczas poruszania się w prawo, kamera jest w lewo, a po lewej kamera jest skręcana w prawo, ale to nadal będzie testowane, jeśli jest zainstalowana.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Przybyli za 28 dni, poczta niczego nie pobierała. Jej obraz jest czysty, a ujęcie audio jest bardzo dobre. Nocny widok też jest dobry. Polecam 👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    same as my other 6 cameras but with a better zoom function. V380 App works good. will have total 9 cameras working. use network cable to connect first , then setup WiFi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobra jakość, duży aparat wodoodporny z gniazdem audio i pamięci sd. Sugeruję każdemu. Dobrze. Dziękuję CNY UG za zastąpienie brakującego zamówienia nowym dyspozytorem. Dobry produkt 100% / 100% Zaufany dostawca.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Linda przybył w idealnym stanie i naprawdę jest to, co jest w opisie gratulacje Banggood nawet w tym czasie pandemii pozostaje najlepszym sklepem w Chinach...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Recebi, bem embalada e seguro. O pedido em ótimo estado sendo o segundo que peço por serem de grande qualidade !!!! Recomendo tanto o produto quanto ao site Banggood sou cliente há anos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Działa dobrze. Manuel mówi po angielsku, a wyjaśnienie jest dość słabe. Pręd zasilający jest za krótki. Ruch podnoszenia jest nieco ograniczony w górę. Otrzymane w ciągu 6 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    great cameras. NO real 5x zoom . just on your mobile you can zoom in with fingers on screen. not in app or on pc. I have 3. better than B7 I have been using

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,263
    • Ft11,104
    • Ft12,029
    • Ft2,474
    • Ft6,167
    • Ft9,870
    • Ft12,955
    • Ft10,659
    • Ft16,966
    • Ft9,253
    • Ft4,316
    • Ft5,550
    • Ft10,178
    • Ft3,699
    • Ft9,870
    • Ft27,764
    • Ft8,944
    • Ft6,106