Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2052)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2052)
    • 5 Star(1884)
    • 4 Star(125)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(17)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2020

    Kod QR dla aplikacji przenosi Cię na stronę internetową nie do sklepu Android Play, a po zainstalowaniu aplikacji Witryna jest oznaczona jako 'KONUJĄ MALWARE' przez McAfee. Szukałem go w Sklepie Play (V380 Pro) i ponownie zainstalowałem, teraz jest w porządku. Aplikacja V380s również działa dobrze. Wykrywanie humanoidów nie jest jednak obsługiwane w żadnej aplikacji. Dobra jakość zdjęć dziennych i nocnych, ale tylko podczerwone diody LED do widzenia nocnego, żadnego białego światła i koloru nocnego. Struktura ciała wydaje się trochę plastikowa, niezbyt mocna i solidna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    Awesome camera. It moves very fast. It is better to install the application yourself, because the company QR code is misleading, whereas on a PC I cannot change the language. Why do I see only Chinese subtitles? I have changed to English and nothing has changed.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    help me j'ai reçu la caméra, mais la dit que le colis est détruit.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2019

    Minden rendben, pontos szállítás.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Produkt został przetestowany i działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    I'm just saying, it's worth the money and even exceeds it, just be careful when inserting the sd memory so that it doesn't slip into the case. It is very quiet and turns quickly, it could be smaller and have only one antenna (one is active, the other is blind) or without, the length of the antenna would be enough for installation in the upper part of the housing, easy registration and setup ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    Very good for this price, easy to install and to operate. Recommended!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Produkt dotarł na mój adres na czas! Żadnych opóźnień i żadnych problemów! Nie mogę powiedzieć wiele w tej chwili, bo otwieram i testuję, żeby potwierdzić, że działa poprawnie! Nie miałem wielkich oczekiwań co do tego aparatu i miałem rację. Budowa nadwozia wygląda i wydaje się, że została wykonana z taniego tworzywa sztucznego albo skrzynka jest wykonana z tworzywa sztucznego zamiast innego materiału (zazwyczaj metalowa rama) Próbowałem i pracowałem dla mnie w aplikacji V380, inni próbowali aplikacji V380s, ale nie mogłem się doczekać! Ostatnie, co zauważyłem, to powolne połączenie z moim routerem, które może być spowodowane słabym internetem i ilością urządzeń, które dzielą to połączenie w tym samym czasie, a nie problemem z kamerami/aplikacjami. Wrócę, gdy spędzę więcej czasu i zrobię więcej testów tej kamerze.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kupiłem go z ubezpieczeniem za 360 TL, pudełko było lekko zdeformowane, ale wyszło dobrze. Otrzymałem produkt w 10 dni. Patrzy na własną latarkę, wydaje dźwięk alarmu, transmituje dźwięk kamery, kiedy mówisz. Znowu słuchasz dźwięku z kamery. Może przeskanować teren. To jak półsekundowe opóźnienie kontroli. Jak tylko zamówię kolejny.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Bardzo dobry CAM w tej cenie. Możesz użyć v380pro lub lepszej aplikacji v380s do widoku. Najpierw uaktualnij oprogramowanie firmowe, a potem aktywuj ONVIF. Spójrz w dół! Aby aktywować ONVIF. Uaktualnij najnowsze oprogramowanie dla CAM z V380. Utwórz nowy plik ceshi.ini z edytorem o następującej wartości: [CONST_PARAM] Rtsp = 1 RTSP ; w dniu Odłączyć CAM, usunąć kartę SD, skopiować ceshi.ini do Root-Directory of Card, przenieść kartę do CAM i podłączyć CAM, poczekać na VO. Odłączyć DAM, usunąć kartę SD, usunąć ceshi.ini z karty, przenieść kartę do CAM, podłączyć i czekać na głos. Gratulacje! Wczytaj aplikację, ponieważ Tiny Cam pro z Google, Podaj adres IP CAM, ONVIF- Port i RTSP-Port 8899, użytkownik: admin, Twoje hasło I zobaczysz z CAM.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$43.39
    • US$71.51
    • US$32.99
    • US$119.99
    • US$16.99
    • US$59.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$75.99
    • US$25.99
    • US$59.99
    • US$63.24
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$59.99
    • US$44.99