Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(396)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(396)
    • 5 Star(383)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Wszystko jest ok, wygląda krucho, ale działa dobrze lipo & nimh, szybka dostawa dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Doskonały produkt, zgodnie z opisem, trwało długo, aby dostać się do mnie, ale warto czekać i pieniędzy, polecam produkt i sprzedającego, tnx ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, który polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Zrozumiałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2017

    GT Power Lipo Checker, simple and efficient. Displays all cell voltages, diference between cells, very from LIPO to LIFE to Li-ion. It read the voltage very accuraly, less then 0.05 diference from multimetter. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2017

    G.T.POWER Capacity Controller is a small and handy battery checker. Shows voltage of every cell and max difference between cells. Have big display readable in full sunlight. Beeper is bit too loud but you can put some electrical tape on it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Super appareil. il me permet de vérifier mes lipos avant le vol. facile d utilisatio, je le recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2016

    Le contrôleur reçu correspond à la commande. Il fonctionne correctement et est simple d'utilisation. Le paquet est arrivé bien protégé.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2016

    Apres avoir fait gonfler 2 de mes lipo 4S HV hyperion ce testeur sera le bienvenu. A acheter sans réfléchir pour quelques dollars c'est rien à coté des lipo à 42 euros...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Very cool item, works great. The buzzer is pretty loud and annoying, I tried to make it quieter with hot glue but it didn't work much. I ended up unsoldering the buzzer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 569
    • Ft2 282
    • Ft6 851
    • Ft3 422
    • Ft4 184
    • Ft10 877
    • Ft4 547
    • Ft3 294
    • Ft2 499
    • Ft1 645
    • Ft8 569
    • Ft25 054
    • Ft6 261
    • Ft8 239
    • Ft14 504
    • Ft22 087
    • Ft9 558
    • Ft1 899