Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Dobre do przenoszenia, ale nie nadaje się do ciężkich Ładunek i okna muszą być Aktywuj i nie ma klucza, że poprosi Microsoft potrzeba aktywować i jest trudny do usunięcia możliwość oszustwa lub fałszywego oprogramowania basura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Bez ekranu dotykowego i mono audio (ale nie ma problemu, ja już to wiedziałem) że reszta jest jak powiedział

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Kupiłem dwa dla siebie i jeden dla mojego najlepszego przyjaciela. Przyszedł 6-go dnia Urządzenie jest doskonałe mój mały ruch wokół bestii. 😍😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Komputer ma doskonałą budowę. Wygląda bardzo dobrze zrobione i ma bardzo dobrą wytrzymałość. Do konkretnego zastosowania (specjaliści IT lub praca w trudno dostępnych miejscach) Bardzo warto. Klucze są świetnej jakości, a okna są dość szybkie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Przybył za 10 dni. Ładne opakowanie. Przybyli w dobrej formie. Wszystko pasuje do opisu, tylko że nie jest to ekran dotykowy, a wersja Windows 10 jest win10 pro. Działa płynnie, a ekran 720p wygląda dobrze na 6-calowym lcd. Zainstalowałem buty do pojedynków Win&archlinux i działa zgodnie z oczekiwaniami. Polecałbym to każdemu, kto potrzebuje małego i ręcznego pc :p

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jestem bardzo podekscytowana.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Świetnie! Niska krata, świetna do celów audio, do których go potrzebuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Paczka dotarła na czas w ciągu 8 dni. Wygląda dobrze i dobrze zapakowane. Ale jeszcze nie włączyłem urządzenia. Jestem taka szczęśliwa. Uwielbiam kupować głupki z Banggoods, super niezawodna aplikacja mobilna Store

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Es ist ein tolles Gerät. Sehr hochwertig und macht sehr viel Freude. Vielen Dank für die reibungslose Abwicklung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Wspaniała mała bestia! Test wydajności CPU Passmark wynosi 3148! Intel Celeron N4120, 8GB RAM, 240 GB SSD, jasny wyświetlacz 6 "!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,299.99
    • US$309.99
    • US$239.99
    • US$229.99
    • US$5.99
    • US$99.99
    • US$42.99
    • US$169.99
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$369.99
    • US$299.99
    • US$1,169.99
    • US$269.99
    • US$489.99
    • US$289.99
    • US$359.99
    • US$80.99