Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good power supply(107)
  • great value(35)
  • good quality(26)
  • easy to use(14)
  • fast delivery(6)
  • good unit(5)
  • good psu(4)
  • low psu(1)
  • Wszystkie recenzje(493)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(493)
    • 5 Star(472)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-22 16:22:14

    O prodtuo conforme esperado, ainda não tive a oportunidade de colcal-lo em funcionamento no dia a dia para saber como se comporta. Fonte compacta o que ajuda em pequenos espaços, com um bom acabamento. Um primeira analise sua utilização e de fácil acesso com um menu bem simplificado. Acompanha o manual, cabo e um cabo de conexão com plugs bananas ( esse cabo poderia ser feito com uma qualidade melhor, parace fraco.), Material veio bem embalado.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-19 13:56:36

    Acabei de receber minha fonte. Tudo conforme o anunciado, veio com os cabos preto e vermelho. Pronta para trabalhar.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-10 05:53:33

    Super powersupply, works well, as described. i' tested it by an automobil headlamp. Tis is a critical load for start up. All ok. Thank you very ymuch for good service!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-20 13:18:36

    C'est le deuxième alimentation identique que j'achète, et je suis comblé pour plusieurs raisons : 1 - Très simple à utiliser, parfait pour les débutants en électronique. 2 - 32V 5A c'est largement suffisant pour 98% des montages en électronique. 3 - On peut très précisément régler la tension (v) et l'intensité (A). 4 - Un interrupteur permet de faire passer le courant ou de le couper, ce qui est vraiment rare sur une alimentation standard, cela permet de faire le réglage, d'activer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-20 09:24:28

    Thank you for the sending the item. i received it already and the service is so much good.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-13 22:04:06

    It's good.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-22 21:12:38

    I am happy with the product that you have sent me

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-14 12:20:21

    I received the product as a surprise. I thought he would get to the Postal office first but he went straight home. The device works properly and has many settings from the buttons.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 62  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>