Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(2)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2022

    Nie podobało mi się, kupiłem markowy smartwatch i czarny kolor, i to przyszedł do mnie ze złotego koloru i to nie jest msm marki jak to jest w reklamie, chcę moje pieniądze z powrotem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Αρχικά ήρθε λάθος χρώμα, στην περιγραφή κατά την παραγγελία έλεγε μαύρο και στις φωτογραφίες όπως φαίνεται είναι ροζ χρυσό. Οι λειτουργίες του είναι αρκετά βασικές, κάτι το οποίο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Το βασικότερο πρόβλημα εστιάζεται στην πλοήγηση στο μενού, η οποία γίνεται από ένα και μόνο κουμπί αφής, κάτι που το κάνει αρκετά δύσχρηστο. Το λουράκι φαίνεται καλό, αν και εκεί υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις φωτογραφίες πριν την αγορά. Για την διάρκεια της μπαταρίας δεν έχω άποψη, αφού δεν το χρησιμοποιώ λόγω του λάθος χρώματος. Η εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί καλά, και το ρολόι συνδέθηκε αμέσως.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Kupił zegarek w czarnym kolorze i wysłał mnie w kolorze złotym / różowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Otrzymałam towar na czas, zgodnie z przewidywanym czasem. Niestety kolor przedmiotu nie jest tym, o co prosiłem. Przedmioty, które próbowałem, wszystko działa dobrze. Dziękuję, ale...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Opcja koloru wysyła zły produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    1- Nie przebadano w pełni produktu 2 - NIE CAŁKOWNIE PUTOTYCZNE. Edycja z MINIKEM DOKTORZY na EVARD 3 - otrzymałem 75 prób nie powinno być niczego ode mnie. PAHALIA PRZYSZŁOŚĆ 4- Dwa razy w ciągu kilku naprawdę niskich godzin CARGO PERFECT NIE FENA

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Inny zegarek pochodzi z pokazanego na zdjęciach, otrzymałem fałszywy zegarek, z innym kolorem, bardzo kiepski system, a bateria nie działa prawie nic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    W pełni naładowany, włączył go 20 minut później bateria wyczerpała się i nie może łączyć się z telefonem i nie może już naładować. niska jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Produkt nie działa, nie jest czarny, jak na zdjęciu, a produkt jest fałszywy, nie jest ze sprzedaży marki, a zegarek jest przerażający, wygląda jak zabawka. A jeśli to nie wystarczy, dotyk nie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$45.99
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$42.99
    • US$139.99
    • US$7.99