Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(128)
    • 5 Gwiazda(120)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2022

    Szybka dostawa. Ładne pudełko i opakowanie. Doskonałe rozwiązanie do ładowania zegarka. Dwie bransoletki w pakiecie. Metal wydaje się solidny. Nie wierzę w plastik. Miałem podobny zegarek, plastik pękł po chwili i pożegnałem się. Aplikacja działa solidnie. Możliwa wymiana widżetów z Internetu. W przeciwnym razie w zegarze jest miejsce tylko na 6 widżetów. Trzy są wymienne. Wygodne. Zegarek wygodnie leży na dłoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Noice naprawdę warto dostać to za darmo dwa worki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Pierwsze wrażenie jest takie, że jest to bardzo ładny produkt. Aplikacja jest świetna. Skonfigurować było dość proste i jest warte dodatkowych kosztów. Moc usb jest świetna, dwie opaski.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Szybko się tu zjawiłeś! Używam go przez 3 dni, a bateria nie doszła jeszcze nawet do połowy. Naprawdę mi się podobał, był piękny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2023

    Piękna i piękna spełnia wszystkie funkcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2022

    Dobry, dobry i dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Za taką cenę jestem bardzo szczęśliwy i lubię ich. Prosta, intuicyjna kontrola. Sprawdziłem wynik pomiaru ciśnienia z wynikiem klasycznego ciśnień mierzącego i wartości były takie same, co jest świetne. Opakowanie jest solidne, dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Dziękuję Banggood prezenty dla nowych użytkowników, okazuje się, że pakiet przyszedł bardzo szybko 15 dni na mój adres w Indonezji, będzie nisza subskrypcji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2023

    Dobry zegarek, szybka dostawa wszystko świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    zamówienie 2.06 dostawa 13.06 ( 12 dni). w komplecie dodatkowy pasek silikonowy i śrubokręt. towar Zgodny z opisem . typowo damski zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.59
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$41.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$8.99
    • US$25.99
    • US$25.99