Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    całkiem jak to, ładna jakość za cenę, wystarczy spróbować i spłaszczyć, było gorzej na początku, ale wyprostował dużo i nadal stara się go bardziej spłaszczyć, ale materiał i wszystko jest dobre i tak to oświetlenie RGB, Może być nieco przyćmiona w porównaniu do innych moich obwodów, ale nie za bardzo, wszystko działa jak twierdzili. Nie mam dobrego biurka do tego, ale to jest kolejny przedmiot, który będę musiał kupić, więc teraz nie mam go na odpowiednim typie biurka, ale na szczęście nadal pasuje, ogólnie jest to bardzo dobry zakup w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Mniej niż 2 tygodnie dostawy do Izraela, kolacja zadowolona, mam nadzieję, że to potrwa długo teraz i wyhamuje 🙌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Produto excelente! Maior do que eu imaginava!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    ta guchi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Przyszło w 20 dni, tak jak w ogłoszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Zajęło to około 19 dni. Naprawdę podobał mi się produkt, choć nie był w kolorze, który zamawiam, ale to w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Doskonały produkt, doskonała dostawa. Wszystko na czas i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Ma bardzo ładny szyb, kiedy używam z nim myszki. Jest jednak trudny do czyszczenia, a kurz łatwo się przykleja. Led'y są jasne w pobliżu zakrętów, ale nie tak jasne nigdzie indziej. Zmiana kolorów jest miła i łatwa. Ogólnie bardzo ładna podkładka, ale może mieć jaśniejsze światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jakość jest świetna. Moja mysz ślizga się delikatnie. Bałem się, że może są jakieś „bąbelki" na granicach, ale jest dość płaski. Negatywnym punktem jest światło, które nie świeci tak bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobra, mysz nie zsuwa się źle. W rzeczywistości jest dość wygodny i ma znaczne rozmiary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 397
    • Ft10 602
    • Ft8 011
    • Ft7 228
    • Ft2 106
    • Ft11 597
    • Ft6 384
    • Ft9 638
    • Ft11 928
    • Ft7 951
    • Ft4 516
    • Ft11 265
    • Ft4 637
    • Ft10 602
    • Ft9 036
    • Ft7 951
    • Ft12 260
    • Ft4 486