Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Bardzo mały, mieści się w dłoni. Dla nowoczesnych gier komputerowych taki komputer nie będzie działać, ale można grać w coś prostego. Istnieje wystarczająca moc do aplikacji biurowych, surfowania w sieci i przeglądania treści multimedialnych, w tym ciężkich filmów 4K. Odpowiednia ilość pamięci RAM (8 GB) i szybka pamięć stała (SSD 512 GB) pozwalają na jednoczesne uruchamianie kilku aplikacji, a także organizowanie przechowywania danych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Sam produkt jest taki mały! Niesamowita technologia! Inną niesamowitą rzeczą jest to, że dotarł do mnie bez wgnieceń w pudełku, nawet z prawie żadnymi ochronnymi opakowaniami! Dzięki Banggood i wiele dzięki usługi dostawy za tak dobrą opiekę nad produktem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Jest jeszcze mniejszy niż wygląda Wydajność jest w ramach oczekiwanych prostych zadań Koło 4k-60hz Fan jest trochę głośny Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    W opisie jest AC7265, ale w rzeczywistości otrzymał AC9461, poza tym, że wszystko wydaje się całkiem dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    To jest dobre do prostych zadań. Procesor jest trochę słaby. Nagrzewa się i robi dużo hałasu w wentylatorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Very satisfied till now. I strongly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    This mini pc is just wonderful! Unbelievable his size and the performance he achieves. I ran several 4K videos without any type of crash, very fast internet access, lots of storage space, excellent connectivity, aluminum finish is impeccable, etc ... To tell you the truth, I found it faster than my desktop PC .... Anyway, unbelievable how this level of miniaturization was possible together with so much quality. Only his fan makes a little noise and works constantly, but this is understandable because, due to the small size, I believe he needs more intense cooling. Regarding Banggood, I can only be grateful: super fast delivery and impeccable service. I was taxed in my country but, as I purchased the product together with the tariff insurance, I had no problem. All I had to do was send to Banggod proof of payment of customs fees, and in just 36 hours I got the refund on my credit card. The product fully met my needs and exceeded my expectations. Thank you Banggood !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Najpierw chcę podziękować sklepowi Banggod 🤩 Po drugie chcę podziękować sprzedawcy, który deklarował niższą wartość i bardzo mi to pomogło tutaj w Brazylii ❤️ O produkcie, to bardzo małe i bardzo szybkie, gładkie filmy w 4k, niesamowite mini pc od GMK, bardzo szczęśliwe, że dokonał tego wyboru!AMO CHINA/LOVE CHINY 🇨🇳🤝🇧🇷❤️🌠❤️

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt jest tak świetny dzięki gmk dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo dobre produkty. Podoba mi się to, Dzięki za Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$151.29
    • US$219.99
    • US$249.99
    • US$429.99
    • US$269.99
    • US$349.99
    • US$229.99
    • US$229.99
    • US$279.99
    • US$249.99
    • US$899.99
    • US$439.99
    • US$189.99
    • US$209.99
    • US$869.99
    • US$229.99
    • US$359.99
    • US$1,049.99