Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Pierwszy test i zadziałało. Czuje się solidny i ogrzewanie i próżnia dobrze wykonane. Zauważ, że ma australijskie złącze zasilania. Dołączony adapter, niepełny, ani nie posiadał przypinki gruntowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Działa dobrze, choć nie jestem pewien, czy grzejnik jest w porządku, gdy spadła z niego twarda biała porcelana. A wtyczka, która była na niej nie pasuje do duńskich głównych i adapter, który został wysłany z nią nie pasuje, bo o ile wiem, nie można kupić części zamiennych do niego, a to duży minus, więc są cztery gwiazdki za to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dobry produkt z Chin, bardzo dobrze odpływa, ale zatyka się trochę przy ujściu komory powietrznej, trzeba go częściej czyścić lub osuszyć w wyższej temperaturze. Spróbuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wygląda na to, że działa dobrze za tą cenę. Ale końcówka nie jest najlepsza. W 100% lepsze niż zwykłe ręczne narzędzie ssące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Bardzo polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2019

    Good quality, quite heavy and stable. User manual is only in Chinese. It's also a I plug (China, Australia, etc.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Wysłane 110V w wersji po tygodniu wciąż czekam, aby dowiedzieć się, co zrobić, a dodatkowo muszę zapłacić zwrotną wysyłkę za błąd ich INACCETTABILE

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Wygląda na dobrą jakość. Szybko osiąga temperaturę, w której się znajduje. Doskonała moc ssania. Wszystkie części zamienne znajdują się na miejscu. Pomimo imponującego wyglądu jest lekki i poręczny. Plastikowa skorupa wydaje się trochę cienka i sztywna, mam nadzieję, że będzie się opierała. Brakuje przełącznika, aby go wyłączyć, musisz go odłączyć.Kształt, który ma nie pozwala na odpoczynek na płaszczyźnie, jak gorąca końcówka zepsuje go, jednak w zestawie jest specjalny grzejnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Funkcja jest bardzo dobra. Wynik jest bezbłędny. Pralnia jest prosta. Na szczęście, urządzenie i funkcja są oczywiste, Ponieważ podręcznik jest niestety tylko po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Jest z egzotyczną wtyczką, wraz z adapterem, który do niej nie pasuje! Po zamontowaniu gniazdka, które idzie dobrze, operacja jest bardzo skuteczna. Początki są obiecujące, do potwierdzenia w dłuższej perspektywie. Szybka dostawa przez CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 131
    • Ft5 755
    • Ft13 824
    • Ft7 291
    • Ft10 320
    • Ft7 291
    • Ft3 567
    • Ft7 677
    • Ft9 971
    • Ft4 219
    • Ft4 651
    • Ft31 248
    • Ft9 306
    • Ft4 651
    • Ft18 428
    • Ft33 243
    • Ft29 563
    • Ft53 756