Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Dziękuję Banggood za interesujący darmowy prezent z fazy próbnej. Jak zawsze bardzo szybka dostawa do Niemiec, a nie zapowiadana. Ponieważ nie jesteśmy w stanie mówić w języku chińskim, a instrukcje nie są napisane w języku angielskim, jest to trochę trudne w użyciu lub zrozumieniu urządzenia. Niemniej jednak, to świetna zabawa dla nas i naszych dzieci, aby przynieść magnesy w odpowiedniej kolejności. Bardzo schludne wykonanie przemawia za produktem. 4 gwiazdki, ponieważ instrukcja ni ma w języku angielskim. Poza tym top i zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Bardzo miła gra dla dzieci, więc nie grają tylko z tabletów i oglądają TV przez cały dzień.Lubię w nią grać!! Polecane, aby kupić ☺️🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    really nice puzzle machine. well build, strong magnet system and bright easy to read display. the instructions are not in English but it is very intuitive to use. with a learn function and timer. it will be a Christmas gift for my nephews. thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Got this for free to review. The quality seems very nice, the small blocks stick to the tablet with magnets and then you can slide them around. The product is easy to use and has a lot of levels that are getting harder as you play along. it's probably good for kids to learn and play, and improve their skills.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Mój wnuk, Dominic, nie odłożył tego, odkąd go ma! Uwielbia to, a teraz zamawia kolejną dla swojej siostry. Dwa tygodnie zajęło dotarcie do USA na środkowy zachód. Gorąco polecam to, aby trzymać dzieci z dala od ich systemów gier i używać ich mózgów. I to bardzo dobrze zrobiony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Bardzo zabawna gra, to jest satysfakcjonujące, aby przenieść namagnesowane elementy, również spędzasz czas lotu, jeśli lubisz tego typu puzzle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Puzzle as described, original product very fun. Box intact 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo dobra zabawka, ale instrukcje są tylko w języku chińskim / japońskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    To jest takie dobre!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Kupiłem go na prezent, bardzo zabawne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.88
    • US$28.86
    • US$20.62
    • US$23.09
    • US$17.31
    • US$8.07
    • US$22.85
    • US$18.47
    • US$15.99
    • US$47.45
    • US$18.47
    • US$25.29
    • US$44.99
    • US$38.10
    • US$28.86
    • US$18.01
    • US$14.94
    • US$15.00