Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1767)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1767)
    • 5 Star(1692)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Wygląda wyjątkowo wytrzymały i prawidłowo zważony w dłoni. Wygodny uchwyt na obu ostrzach i szczypcach. Szczypce są duże i mocne dla wielkości narzędzia. Kolory na szczęście różnią się od fotografii. Jest bardziej pomarańczowy, a mniej czerwony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Jakość wielotułowego montażu jest dobra, nie ma żadnych puszek. Pakiet zawiera dobrą sprawę. Ręce są pod ręką. Ostrze noża ma aparat na zęby - to plus. Piła nie ma aparatu. Wymiary są zgodne z podanymi. Próbowałem pracować z śrubokrętami i szczypcami, wszystko jest całkiem wygodne. Z pewnością przy dużych staraniach takie urządzenie nie jest obliczane, ale aby coś przekręcić, pasuje do szczypców całkiem normalnie. Myślę, że jest wart swojej kasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Czas dostawy jest desperacki, a to przyszło z Niemiec. Zamówione 4 lutego i otrzymane 8 marca. Inaczej w porządku. Pokrowiec jest sztywny i dobrej jakości. Nóż cięty bardzo dobrze ma zabezpieczenie, które zapobiega przypadkowemu zamknięciu. Szczypce mają sprężynę, tak że są otwarte. Reszta przydatna w porządku. Dobry zakup w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Idealnie! Pozytywne Zamówiłam z europejskiego magazynu, ale nadal miałam 22 dni dostawy! Myślę, że to wolno! Muszę otrzymać produkt z Chin w ciągu 14 dni... Następnie przejdźmy do produktu: Wygląda bardzo dobrze, materiał jest dobry do złapania, wykonanie, mam nadzieję, że będzie trwały i będzie służył przez wiele lat! Ogólnie, jestem zadowolony, polecam sprzedającego i produkt wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo szybka dostawa przez GLS wysyłki. Paczka dostarczona dobrze zapakowana i nienaruszona. Nóż jest dla mnie miłą niespodzianką. Ładnie to wygląda, dobre połączenie czerni i pomarańczy. Dobrze trzyma się w dłoni i trzyma wszystkie rozszerzone narzędzia mocno w miejscu. Nóż jest dobrze naostrzony i bardzo ostry. Jak długo to trwa, czas użycia pokaże. Szczęki szczypców leżą naprzeciwko siebie, lekko rozdwojone nawet cienkie druty. Nóż zasługuje na dłuższą piłę. Inaczej wszystko jest w porządku. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Navaja multifunción de buen tamaño de la hoja entra en la mano no es pequeña muy resistente incluye funda para cinturón y poder guardarla, los alicates son de buen tamaño, tardó casi un mes en llegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jest tutaj, to było super szybkie dwa dni, wszystko było ciasno i ciasno. Testowałem wszystkie narzędzia. Wszystko jest w porządku. Ciężkie. Myślę, że to dobre narzędzie MacGyver...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobry materiał budowlany, do kleju powiedziałbym tylko, że ma trochę ostrza do cięcia. Polecana, nie mówiąc o tym, że jest trochę ciężka. Lepiej nosić go w kaburze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Najlepszy pod względem jakości Cena, jest super solidny, maszynka ma całkiem dobrą krawędź, i pomoże mi bardzo w mojej pracy, polecany w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    המוצר הגיע אלי מהר מהמצופה איכות גבוהה ביחס למחיר המצחיק

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 229
    • Ft5 575
    • Ft4 736
    • Ft6 924
    • Ft6 194
    • Ft8 019
    • Ft25 121
    • Ft4 736
    • Ft12 395
    • Ft3 643
    • Ft24 793
    • Ft18 103
    • Ft9 478
    • Ft64 538
    • Ft9 516
    • Ft5 102
    • Ft6 194
    • Ft4 628