Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1745)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1745)
    • 5 Star(1671)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Wygląda wyjątkowo wytrzymały i prawidłowo zważony w dłoni. Wygodny uchwyt na obu ostrzach i szczypcach. Szczypce są duże i mocne dla wielkości narzędzia. Kolory na szczęście różnią się od fotografii. Jest bardziej pomarańczowy, a mniej czerwony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Jakość wielotułowego montażu jest dobra, nie ma żadnych puszek. Pakiet zawiera dobrą sprawę. Ręce są pod ręką. Ostrze noża ma aparat na zęby - to plus. Piła nie ma aparatu. Wymiary są zgodne z podanymi. Próbowałem pracować z śrubokrętami i szczypcami, wszystko jest całkiem wygodne. Z pewnością przy dużych staraniach takie urządzenie nie jest obliczane, ale aby coś przekręcić, pasuje do szczypców całkiem normalnie. Myślę, że jest wart swojej kasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Czas dostawy jest desperacki, a to przyszło z Niemiec. Zamówione 4 lutego i otrzymane 8 marca. Inaczej w porządku. Pokrowiec jest sztywny i dobrej jakości. Nóż cięty bardzo dobrze ma zabezpieczenie, które zapobiega przypadkowemu zamknięciu. Szczypce mają sprężynę, tak że są otwarte. Reszta przydatna w porządku. Dobry zakup w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Idealnie! Pozytywne Zamówiłam z europejskiego magazynu, ale nadal miałam 22 dni dostawy! Myślę, że to wolno! Muszę otrzymać produkt z Chin w ciągu 14 dni... Następnie przejdźmy do produktu: Wygląda bardzo dobrze, materiał jest dobry do złapania, wykonanie, mam nadzieję, że będzie trwały i będzie służył przez wiele lat! Ogólnie, jestem zadowolony, polecam sprzedającego i produkt wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Świetny multitoule, kupiony z rabatem około 800 rubli przy dostawie. Wygląda na dobrą sprawę. Radzę ci je zdobyć! Jak kot! Całe szczęście i zdrowie! Dbaj o siebie i swoich bliskich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo szybka dostawa przez GLS wysyłki. Paczka dostarczona dobrze zapakowana i nienaruszona. Nóż jest dla mnie miłą niespodzianką. Ładnie to wygląda, dobre połączenie czerni i pomarańczy. Dobrze trzyma się w dłoni i trzyma wszystkie rozszerzone narzędzia mocno w miejscu. Nóż jest dobrze naostrzony i bardzo ostry. Jak długo to trwa, czas użycia pokaże. Szczęki szczypców leżą naprzeciwko siebie, lekko rozdwojone nawet cienkie druty. Nóż zasługuje na dłuższą piłę. Inaczej wszystko jest w porządku. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Świetny multitoule za odpowiednią cenę. To moje drugie zamówienie. Ale tym razem był jakiś rodzaj ścierania w szczypcach, prawdopodobnie piasek (chrupanie podczas pracy). Musiałem spłukać wd 40, wyszorować i nasmarować ponownie. Poza tym, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Navaja multifunción de buen tamaño de la hoja entra en la mano no es pequeña muy resistente incluye funda para cinturón y poder guardarla, los alicates son de buen tamaño, tardó casi un mes en llegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jest tutaj, to było super szybkie dwa dni, wszystko było ciasno i ciasno. Testowałem wszystkie narzędzia. Wszystko jest w porządku. Ciężkie. Myślę, że to dobre narzędzie MacGyver...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobry materiał budowlany, do kleju powiedziałbym tylko, że ma trochę ostrza do cięcia. Polecana, nie mówiąc o tym, że jest trochę ciężka. Lepiej nosić go w kaburze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 805
    • Ft8 423
    • Ft9 865
    • Ft5 275
    • Ft5 191
    • Ft2 096
    • Ft2 270
    • Ft2 420
    • Ft3 113
    • Ft5 892
    • Ft17 989
    • Ft11 092
    • Ft5 296
    • Ft4 795
    • Ft3 595
    • Ft4 195
    • Ft4 897
    • Ft8 096