Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Plansza była w świetnej formie, żadnych zadrapań, mój komputer i płyta pasują idealnie. Jedynym minusem były śruby, które nie były wystarczająco długie, by uwzględnić grubszą płytę, więc nie dosięgły mojej pozycji. Będę musiał wziąć dłuższe śruby, ale to nie wina spraw. Żegluga była o wiele szybsza niż myślałem. Zamówiony 20 lutego 2021 roku i dotarł do Kanady 7 marca 2021 roku. Jest z filcowym podkładem, ale, można go użyć jako przewodnika, jeśli chcesz ładnie spieniać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Świetnie, wysłał szybko i dobrze chroniony. Produkt wygląda dobrej jakości, kompatybilny z oryginalną płytą Skyloon GK61. Wystarczy usunąć kilka śrub z oryginału i umieścić go w tej wspaniałej obudowie. Zawiera osłonę, śrubokręt i filc na dole . (To jest bardzo cienkie, ale warto wzór, aby Twoje). Jedyny haczyk, który mi się podoba, to fakt, że ma pewne nachylenie, ponieważ jest płaska. Rekomendowana pozycja 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Niesamowita jakość i super szybka wysyłka dziękuję bardzo!! Szczerze polecam każdemu, kto chce zmienić tam klawiaturę trochę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dobrze zapakowane i dostał go wcześniej, to szacunkowa data i rly dobrej jakości pasuje do GK61 lub sk61 jeśli masz problemy ze znalezieniem wazon drewnianych to dobry 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    didn't take to long to come in the mail took the time it sayd it was gonna take but the wait was worth it the quality off the wood is nice and smooth looks great and it came with a soft bag that the case was in it also fit my ducky one 2 mini so I'm happy it fit over all would reccomend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    To jest bardzo miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Do wszystkich, którzy pytają, czy pasuje do Duckyone mini. Tak, jest. Używam teraz na jednym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    minor dent on arrival, but great looking case

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Idealnie! Zajęło mi tylko 16 dni, żeby dostać się do Meksyku, opakowanie trochę się zepsuło, ale nie ma problemu Przybywam z kaburą i śrubokrętem. Doskonała jakość, czuje się twardy i dobrze zrobiony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    Não estava a espera da embalagem deste produto! Adorei sem dúvida alguma o cuidado que tiveram... Incrível! Agora resta-me aguardar pelo teclado para começar a usar esta base brutal de madeira. Muito obrigada!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$89.99
    • US$21.99
    • US$35.99
    • US$57.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$83.99
    • US$65.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$69.99
    • US$87.99
    • US$69.99
    • US$31.99
    • US$63.99