Opinie klientów

4.66 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Jestem rozczarowany tym produktem. Magnesy są tak słabe, że nadajnik nie zostanie w samochodzie do pierwszego zakrętu. To nie jest nadajnik GPS. Tracker używa określenia lokalizacji GRSM. Bardzo dobrze, jeśli chcesz znaleźć lokalizację najbliższej wieży komórkowej, z HDOP od 500m do 1km. W środku nie ma anteny GPS! Mapy Google niedawno zmieniły swoje API, do usługi lokalizacji on-map jest również teraz szary z „tylko do celów rozwoju" znaku wodnego. W sumie nie warto kupować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Próbuję naładować produkt i połączyć go z telefonem, ale prosi mnie o podanie numeru konta i hasła, ale nie wiem skąd wziąć hasło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Dobrze zapakowane, nadal będę testować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Jeszcze nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Arrived in perfect with other items but after the test proceeding match the instructions, the device when sending the sms to the command (102) that would be to register, it responds (registering your product, try this command again later for access the app) and it remains so if I repeat the process. doesn't do anything else.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    I did receive my mini tracking devices but it doesn't show my country map so please how can I change country map am in South Africa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    es mas pequeño de lo que se veía así que mucho mejor, vamos a ponerlo en funcionamiento pronto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    It worked the first 30 minutes I had it and after I put it in the vehicle it quit & hasn’t worked since then

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,157
    • Ft12,955
    • Ft1,506
    • Ft1,678
    • Ft5,137
    • Ft2,712
    • Ft2,440
    • Ft2,774
    • Ft3,391
    • Ft2,465