Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Ładny pakiet do latania, a jednocześnie do odgadywania, co Radio, Gogle itp. Masz problemy z ładowaniem gogli, ładowanie nie zatrzyma się, gdy bateria jest pełna, a ja zmodernizowałem anteny, ponieważ zasięg nie był dobry. Ale dron jest ładny i bardzo wytrzymały. Mam nadzieję, że dowiem się, jak używać innego radia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetne opakowanie. Jeszcze nie próbowałem. Modlę się, żeby latał tak dobrze, jak recenzuje Kapitana Drona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    this makes my third drone with the goggles and everything best one yet my last Drone was the tiny hawk ll I'm going to invest in some more GEPRC if you're thinking about trying it this right here Will be perfect for your starter kit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Barang padu, 👍

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny start dla początkującego, prawdopodobnie lepiej wziąć wersję HD, ponieważ kamera nie wystaje poza obudowę i włączone. Czołowe zderzenie poniżej szansy na złamanie obiektywu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Przetwarzanie, wysyłka i dostawa bardzo szybko! Geprc Tinygo ma nie do pobicia stosunek ceny do wydajności, właściwie płacisz tylko helikopter, a reszta jest prezentem. Przetwarzanie i budowa okularów i śmigłowca, jak również akcesoriów, tak cały pakiet RTR są po prostu TOP!!! Copter lata bajecznie, jakość obrazu jest zaskakująco bardzo dobra, w całości nie mam nic złego. Przeciwnie, mogę polecić Tinygo Bundle bez ograniczeń, bez względu na to, czy początkujący, na wakacje czy jak zawsze po pracy Copter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    To najlepsza umowa z dronami! Nie wiem jak Geprc to robi, ale ten mały quad to szaleniec z budżetem! Zajęło mi to trochę czasu, ale na pewno warto było czekać. Mam zamiar kupić kolejną paczkę tylko z błyskiem dookoła. Gogi są całkiem przyzwoite jak na pieniądze, a nadajnik jest całkiem dobry, a kamera jest doskonała. Jednak quad jest tym, co naprawdę się wyróżnia. Kup tę paczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ten mały quad jest całkiem fantastyczny. Wylatuje naprawdę dobrze z pudełka. Na początku myślałem, że nadajnik jest do dupy, ale podoba mi się rozmiar i sposób, w jaki mieści się w moich rękach. Jakość budowy nie jest jednak tak wielka, a wibracje są trochę irytujące. Jeśli ma wskazywać siłę sygnału, trudno jest odróżnić. Gogle są w porządku. Myślałam, że dziurka na twarzy będzie trochę większa, gdy noszę okulary, a wokół krawędzi jest luka, która daje światło nawet z wyściółką. Rozdzielczość jest całkiem dobra, a przyjęcie nie jest złe. Szkoda, że nie ma więcej baterii. Alternatywą byłoby zbudowanie quada oddzielnie, ale skoczek t-lite i gogle ev800d lub kobra s/x. To byłoby trochę droższe, ale bez wyrzucania tx i gogli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    A lot of Fun. After several flight I realized I shoud have bought the 4k version, which is a little more expensive. Do buy extra Lipo's immediately, you won't regret it. I received the drone a little over 4 weeks, which was sooner than I expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Fajny śmigłowiec. Jest dość trudne do prowadzenia, prawdopodobnie potrzebujesz dużo stabilności, aby latać po domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 922
    • Ft443 278
    • Ft352 788
    • Ft55 563
    • Ft79 046
    • Ft51 961
    • Ft141 168
    • Ft29 464
    • Ft32 633
    • Ft80 795
    • Ft26 929
    • Ft49 036
    • Ft35 130
    • Ft113 114
    • Ft57 031
    • Ft41 901
    • Ft158 424
    • Ft55 256