Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Ten maluch jest THRASHER! To mój pierwszy quad, więc cały czas się rozbijam, a ten mały dostaje lanie, a potem jeszcze trochę. Dwa razy uderzył w wiaderko z wodą, całkowicie zanurzył się, odłączył akumulatory i użył suszarki do włosów, żeby mnie podnieść. Rozbił się co najmniej 50 razy i jak na razie nadal leci. Połamał górny kawałek ciała z jednej strony. Jedyny problem, jaki miałem, to że jedna bateria padła po pierwszym locie. Ale 3 na 4 to nieźle, więc nadal się dobrze bawię! Z pudełka był za szybki i nie mogłem nawet nim polecieć, dopóki nie znalazłem beta-lotu i nie odstroiłem go. Ja mówię, że to produkt wysokiej jakości!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Wysyłka w 4 dni. Pudełko jest trochę zgniecione. Nie został jeszcze przetestowany, ponieważ opis wskazuje, że pilot na bateriach typu 1.5 w aaaa, a w rzeczywistości przyszedł do 18650 akums na 2 szt. Zamówię i poczekam jeszcze 4 dni. Ładowanie nie na 4 akuma, a na dwóch i z woltomierzem, minus podgrzewany mocno nie powoduje pewności siebie Myślę, że jest to konieczne, aby kupić normalny ładunek. Cóż, ogólnie to wygląda dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Ładny pakiet do latania, a jednocześnie do odgadywania, co Radio, Gogle itp. Masz problemy z ładowaniem gogli, ładowanie nie zatrzyma się, gdy bateria jest pełna, a ja zmodernizowałem anteny, ponieważ zasięg nie był dobry. Ale dron jest ładny i bardzo wytrzymały. Mam nadzieję, że dowiem się, jak używać innego radia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Właściwie to jastrzębie 3. Geprc tingo w momencie przeglądu nie jest dostępny. Ale jeśli chodzi o mnie, to jest to świetny dron dla początkujących i jeśli w przyszłości planuję użyć innego drona z innego modelu przynajmniej analogowe gogle i nadajnik wystarczy. Te mają tylko jedną baterię i jeszcze nie są gotowe na wysoką jakość wideo w porównaniu z TinyGo. To wystarczy i jako pierwszy raz w Bangood jestem zadowolony:) czekam na przyszłe transakcje:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetne opakowanie. Jeszcze nie próbowałem. Modlę się, żeby latał tak dobrze, jak recenzuje Kapitana Drona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Nie otrzymałem go i zamówiłem go ponownie, Impregnuję punkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    5 días aki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    this makes my third drone with the goggles and everything best one yet my last Drone was the tiny hawk ll I'm going to invest in some more GEPRC if you're thinking about trying it this right here Will be perfect for your starter kit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Barang padu, 👍

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    22/11/2021

    Więc pochodząc z dronów kamery kupiłem pierwszy wczesny novice dwa może to tylko RIP to tylko do przodu i z powrotem był niekontrolowany wszystkie baterie naprawdę szybko nie wiedział o betalot w tym czasie i zapomniał o nim.Geprc mały Go przez około trzy tygodnie i całkowicie uzależniony od tego typu lotów.Dzięki za kolejną bezbłędną dostawę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$533.59
    • US$475.99
    • US$103.99
    • US$359.99
    • US$209.99
    • US$249.99
    • US$122.99
    • US$12.99