Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Uwielbiam ten zestaw RTF! Mam zestaw caddixa Lorisa 4k. Trochę drożej, ale świetnie się z tym bawiłem przez ostatnie kilka tygodni. Zajęło to półtora miesiąca. Powiem tak. Ten mały może oberwać. Rozwaliłem ją o dach, twarzą w ziemię, i o członki drzewa. Wylądowałem też w kałuży wody. Niech wyschnie w nocy. Ten mały po prostu się odbija. Świetny zestaw dla początkujących. Jednakże, stałem się trochę zarozumiały i przewróciłem dom. Straciłem kontrolę i uderzyłem w drona o krawędź mojej klimatyzacji. Soczewka aparatu pękła, a wtyczka odłączyła się od odbiornika. Podłączyłem odbiornik z powrotem do tablicy. Podłączyłem baterie, a film był w goglach. SD nagrało mój następny lot w 4K! Teraz ma tylko trochę cracku na obiektywie. Ale to punkt widzenia. W końcu może się tam wilgoć... Nie jestem pewien, kamera na Amazon kosztuje 189 dolców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Otrzymałem, ale z ładowarką różnicową i nadajnikiem radiowym, trochę się spóźniłem. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Mój pierwszy Fpv. Czas nauczyć się latać.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Uwielbiam ten mały dron! Nowość w świecie dronów i pochodzi z małych miejsc, to jest niesamowite i ma dużo więcej niż mały jastrząb. Łatwy do sparowania, kontroler czuje się dobrze w dłoniach i ładnie się zasuwa. Rzeczy, które warto zauważyć. 1. Potrzeba dwóch baterii do pracy i zasilania drona 2. Baterie, które z nim pochodzą, pasują do kołyski (4 z nich) 3. Inne baterie muszą być napinane w - odnoszą się do obrazu 4. Kontroler potrzebuje 4 x baterii AA 5. Zestaw słuchawkowy jest dobrze dopasowany i przechodzi przez wystarczająco jasny 6. Około trzech minut agresywnego lotu 7. Nie uważałem, że zakres jest świetny z zestawem słuchawkowym 8. Kamera łatwo przechyla się w górę i w dół w zależności od tego, jak agresywnie latasz 9. Ogólnie... podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    I came the whole way to northern Ireland in 7 days from experience ordering things normally take 2.weeks to a month from their! as for the drone it's very good! remotes a bit cheap but works and the head set is not to bad,not fat sharks but what do u expect it's also smaller than I expected, they can be improved with better antenna, order more battery's fly's with 2 at a time if you had 8 means you can fly and charge at same time comes in a very nice bag!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Super mały drone dużo za szybko dla kogoś, kto zaczyna przez jednak mniej nawet mam im wiele drone, ale to, że jeśli jest BARDZO szybki. Negatywny punkt jest to, że nie ma instrukcji...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Kupiłem go, bo był tani na wyprzedaży. Jest to bardzo piękne, gdy robi się to kamerą 4k. Stabilność jest również doskonała, ale GEPRC jest również doskonała. Nie mam umiejętności, więc muszę zmienić TX, ale może być dobry układ, jeśli dostanę go na wyprzedaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry zestaw dla początkujących z najlepszym 2S Whoop z kamerą 4K caddx. Google FPV ma dobry zasięg. Pilot jest dobry, ale wolałbym Radiomaster TX12 z odbiornikiem R81 zamiast nadajnika Geprc G8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonały produkt, to trwało około 18 dni w Brazylii, zdjęcia poniżej, aby zobaczyć rozmiar opakowania, w przypadku, gdy ktoś chce znać rozmiar.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Fantastic FPV starter drone for beginners with 4K camera plus it all comes in a complete bundle. only gripe the canopy not that durable as mine cracked after a few crash.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$175.99
    • US$202.99
    • US$189.99
    • US$103.99
    • US$115.99
    • US$279.99
    • US$116.88
    • US$309.99
    • US$266.49
    • US$175.00
    • US$376.99
    • US$271.39
    • US$549.99
    • US$289.99
    • US$427.99
    • US$89.99
    • US$99.99