Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2020

    Bardzo dobrze zapakowane, dobrej jakości silniki. Były też śruby i naklejki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Silniki są wyposażone w wtyczki, usuwa je, ponieważ geprc cinepro 4k musi mieć silniki lutowane, doskonałe silniki szybko wysyłki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Chciałbym użyć go z 4S i 2,3coll. Mam nadzieję, że wieża 12/15A Emax Magnum F3 wystarczy!? Silnik ma 6,2grama, a kabel ma 80mm długości! Ramka Diatone 115mm z własną osłoną 16,7grama i kamera Caddx EOS2!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Super szybka wysyłka, potężny silnik, zastąpił poprzedni silnik, pamiętaj, aby dodać pro Guard lub umieścić krótszy śruby, jeśli nie używać osłon, jak całkowicie zapomniałem i usmażyłem poprzedni silnik, cieszę się, że z powrotem w powietrzu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo dobre silniki, wydaje się być wysokiej jakości, mogę tylko polecić, dostawa była jak zawsze bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Idealny jak oryginał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Idealnie, 20 dni roboczych do Słowacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Naprawdę lubię te silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Świetne silniki! W zestawie są różne wielkości śruby (4,5,7 mm) i naklejki. Drut jest trochę szorty, ale to nie jest duży problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JRSjrs
    PL
    29/10/2019

    Przesyłka dotarła szybko.Silniki błyszczące.Super obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$18.59
    • US$5.74
    • US$19.54
    • US$11.99
    • US$8.07
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$18.99
    • US$20.60
    • US$6.92
    • US$11.50
    • US$5.74
    • US$92.99
    • US$18.39
    • US$6.89
    • US$10.34
    • US$122.42