Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2022

    Amazingly quick delivery, only 8 days from China to UK. Product was well packaged and survived the journey. The quad itself is fantastic. My only complaint was having to take it apart in order to be able to feed the battery strap through above the Caddx Vista, as it was too tight to push through. The set up and binding DJI and Crossfire was easy as always. I went out this morning for my first flights and this quad absolutely rips. It is incredibly fun to fly with loads of power and great image quality from the Polar Nano camera. The quad is also very quiet and perfect for flying in small spaces without drawing too much attention to you. Very very impressed and highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Szybko się z tym uporam! Pierwsze wrażenie jest dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Uwielbiam ten mały quad, na czwórce ma dużo mocy - ale uważaj z rozbijaniem się, to tylko wykałaczka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    A very nice little Copter, that makes a lot of fun as you can see in my video. https://youtu.be/djTlmsrfSFk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Całkiem zajebisty quad. Tak dobry jak wersja analogowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Super szybki, super mały, super zabawny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    banggood sent the wrong drone and won’t let me return it and only offered 30 dollars for a drone i paid 300 for. don’t buy from them unless you want your money stolen

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bangood jest w porządku! Obwód Copter wypalił przy pierwszym starcie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    muy bueno para volar me gusta lo único es el envío muy lento mucho tiempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Doskonale zmontowany dron aż do latania czekając na apu) podłączony do konfiguratora jak wszystko działa, ustawić!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$425.99
    • US$203.99
    • US$149.99
    • US$475.99
    • US$123.04
    • US$112.00
    • US$369.99
    • US$275.49
    • US$115.99
    • US$372.99