Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(201)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Moje upiór w końcu przybyło! Wykonane bardzo jakościowo. Jedyny pasek baterii nie jest zbyt wygodny, ale to kwestia gustu. Od razu ci powiem, że bateria nie jest wliczona w cenę! Ale kamera zaskoczyła, zamiast obrzydliwa eos2 teraz umieścić Runcam Nano 2! Węgiel jest całkowicie przetwarzany, odchody usuwane zarówno z dołu, jak i górnych pokładów. GepRC są bardzo zadowoleni. Słuchaj opinii i ulepszaj swoje produkty, za to, że szanują! Banggood dostarczył quadkoptera bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Najlepsza wykałaczka, jaką jadłem, leci fenomenalnie, jak wychodzi z pudełka. Konfiguruj przełączniki w Betaflecie i ruszaj! Jest bardzo zwinny i szybki, czas lotu powyżej 3 minut z 3s i 2s.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dostawa trwała chwilę, ale w Boże Narodzenie i Sylwestra pomiędzy - nie można narzekać. Dostawy zgodnie z opisem, w moim przypadku - wersja TBS Crossfire. Wszystko wygląda dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Nie mogłem przywiązać się do mojego swetra T-Lite. Musiałem uaktualnić oprogramowanie w odbiorniku, bo mój sweter ma stare firmware. Działa idealnie. Dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    brilliant drone, flys amazing. but I’d have to say different props would be a good choice to make, they split very easily and have a high chance of coming off mid flight

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Mała maszyna przyjechała dzisiaj. Zewnętrznie bez skazy i wszystko było w porządku z pakietem. W Betaflet, samolot obraca się z jakiegoś powodu, i nie może unosić się nawet podczas lotu na żywo, skrada się...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetny quad do zabawy w ogrodzie! Zainstalowałem śmigła Emax z 2,5" Tripala i zmieniłem antenę VTX R. Radiomaster R1. Waga 92g przy lipo 2s 7,6V 450mA czas lotu CNHL 5 min Acre, 7 min akr

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Całkiem ładny, mały quad. Lata jak marzenie. Jedynym problemem był jeden z silników, który spowodował całkiem zauważalne wibracje. Stałe wibracje przy użyciu specjalnej lepkiej pianki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Zjawa GEPRC musi mieć Wykałaczkę. Gładko obsługa dużo prędkości i dobrze w granicach 250 gramów, co oznacza dużo miejsca na większe baterie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft99 790
    • Ft54 036
    • Ft120 242
    • Ft27 136
    • Ft69 915
    • Ft44 074
    • Ft70 218
    • Ft44 877
    • Ft67 348
    • Ft43 723
    • Ft65 232
    • Ft49 011
    • Ft51 832
    • Ft44 428
    • Ft80 397
    • Ft70 874
    • Ft387 435
    • Ft116 014