Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Silniki te są super gładkie i działają na 3S łatwo obracać 3 calowe rekwizyty zdecydowanie warte zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Моторы пришли упакованные в обычные картонные коробки склеенные между собой скотчем. Никакой пупырчатой пленки, но повреждений никаких не заметил. В комплект также входят винты для крепления на лучи и для пропеллера. В работе пока не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Wysokiej jakości silniki, jeszcze nie przetestowane, bo nie mam wszystkich części do mojego drona. Przewody są chronione silikonem Wykończenie jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Really good quality motors which have a strong design and are really really smooth! 6000kv paired with 3x3x3 props is a nice combo for a fast 3s flyer!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Third motor I’ve had to replace on the geprc cygnet 3”. they work great until you land upside down or in grass. Disarm ASAP to save them burning out.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo gładkie silniki. Pasują do śmigła Avana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Brzęczenie nowym silnikiem. Dokładna wymiana mojego geperc Cygnet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Just received it today and couldn't wait to crack open the box! This little motor looks promising and i love the long leads so you can taylor your build, to suit your needs. The are thin but not to thin to me just right. I may order another just to do a small twin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    nice product, powerfull motor. geprc class

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    Those are running without any vibrations on the bench. I can't say that for Emax 1106 which I have been using until now. That is probably the reason why my tiny 3 inch is flying better with these and motors are less warm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 617
    • Ft2 591
    • Ft3 903
    • Ft15 036
    • Ft6 361
    • Ft5 856
    • Ft5 261
    • Ft52 981
    • Ft5 808
    • Ft4 880
    • Ft22 459
    • Ft6 706
    • Ft3 379
    • Ft4 554
    • Ft3 903
    • Ft6 182
    • Ft5 856
    • Ft6 182