Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Bardzo dobry i pełen zestaw ram i w niskiej cenie!Mam nadzieję, że będą one zrobić jeden za 3" rekwizyty zbyt z tych samych specyfikacji! Przenoszę silniki i FC z Cine 8, Runcam Feniks 2nano, Każdy nano vtx i ja testowaliśmy z Hp2x2x3 i 2,5x2x3 i jest po prostu znakomity na batt 3s!Nie latam bardzo agresywny, niektóre rozszczepione s i kilka pętli, Łatwy 5 minut lotu z 450mah bez spadku poniżej 3,75v każdej komórki i 6 minut z 550.Co do 2s to ok, ale brak mocy Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Kup dla części Easy Chin (^-^) niż kupowanie części zamiennych osobno Nie wydają się używać bardzo dobrej jakości węgla Złuszczał się nawet przy lekkim wypadku Węgiel, który jest łatwy do obrania, również brakuje siły, więc może nawet trochę pękać Płyty węglowe są czyste i wyczyszczone, ale szkoda, że materiał jest zły Jako środek zaradczy, klej natychmiastowy został wsypany do wszystkich przekrojów poprzecznych Z naszego doświadczenia w samochodach RC o wysokich wibracjach i awarii, klej natychmiastowy jest najlepszy Węgiel jest odporny na osadzanie i odporny na odrywanie (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    To mała i tania ramka, ale dolna płyta jest potraktowana przekrojowo i myślę, że to gemstone Geprc (^-^) Ta ramka stworzy U99 (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Ramka Phanton dla projektu, który mam w moich pomysłach, pokaz ram z 2.5 wydatków na top 1,5 bardzo lekki, ale dobrej jakości dobrze na drodze GEPRC polecam więcej w Porto4ever Filipe YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Przybyłem i idealnie jest przenieść moją beta 85 do talerza. Wygląda dobrze. Naprawiłem to taśmą dwustronną i wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Pęknięcia przyjechały bie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Bardzo szybka dostawa, najlżejsza waga 2,5 cala ramka, jaką znam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RBKVIP5
    DK
    07/03/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo ładna ramka, wszystkie krawędzie są zaokrąglone. Jestem z tego zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    GEPRC-GEP-PT-PHANTOM-Toothpick-Freestyle-125mm-2_5-Inch FPV- Racing-Frame- Kit naprawdę dobra jakość W CENĘ Naprawdę lekka waga i bardzo konfigurowalna 13_7g- 25.5 i 16 mm wstępnie wywiercone polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$178.49
    • US$17.99
    • US$9.57
    • US$23.09
    • US$9.23
    • US$77.99
    • US$8.07
    • US$4.29
    • US$17.31
    • US$83.99
    • US$4.24
    • US$74.99
    • US$10.59
    • US$21.93
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$5.74
    • US$21.99