Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2020

    To coś jest niesamowite! Przeszło moje oczekiwania. Wysokiej jakości części i solidna rama. Pewnie kupię sobie drugą, jak będę się z nią ścigał.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Super rola! Niestety odległości są trochę za duże dla Caddx Turtle 2:( inaczej byłoby idealnie. Oryginał jest dobry, ale chciałby przerobić na HD. Myśl jest jak deska do krojenia, ale wygląda na to, że odstępy są trochę inne. Ale szybki i zwinny jest 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rezVIP5
    US
    23/02/2020

    Wygląda świetnie, jest solidny, i jest szybki, FAST... jednakże, nie byłem zbyt pod wrażeniem akcji/wysuniętej melodii... po nastrojeniu, i zamianie rekwizytów, leci jak marzenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Niezły dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Świetny oddział. Bardzo polecam. Świetny lot i Tune. http://www.youtube.com/c/SkyPilotAU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Nie zapomnij przygotować odbiornika, bo nie ma odbiornika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Bardzo szybka dostawa. Ładny quad, jest już nastawiony na betalot. Po prostu skonfigurowaj Armwatcha i możesz latać. Idzie naprawdę szybko :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Świetny dron. Szybki z 4s 850mah Straszna wartość dla pieniędzy. Unixi w: Pokój jest stary (robi swoje, ale jest takoooooo lepiej) Antena vtx jest słaba Vtx nie jest najlepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Lata dobrze, ale jest mniej potężny niż mniejsze quady jak GT349!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    4S-450mAh to 4-calowy samolot, który może latać z prędkością U200g. Jednak pojemność rozładowania tej wielkości nie może dogonić baterii, więc może być przyjemniej latać z baterią 3S. To jest światło i światło w króliku Nie upadnie łatwo, gdy wzniesiony na niebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft63 708
    • Ft51 138
    • Ft29 623
    • Ft89 037
    • Ft45 914
    • Ft86 963
    • Ft44 595
    • Ft46 576
    • Ft52 244
    • Ft82 822
    • Ft103 019
    • Ft42 677
    • Ft94 188
    • Ft63 549
    • Ft66 894
    • Ft47 092
    • Ft398 838
    • Ft4 778