Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2021

    Niesamowity dron dalekiego zasięgu, polecam. 13 minut lotu na 4s 850mah przy lekkim wietrze. Dobry zasięg, nie dron, ale dużo zabawy w latanie w góry.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Порадовало, что зубочистка хорошо настроена и с хорошей камерой. Единственное, что пришлось подстроить - это GPS, пока не переключился на Galileo, спутники не ловил. С аккумом на 1500 mAh летает 12 - 15 мин., на LiIon-ках не пробовал. В целом я доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Wreszcie przybył od listopada, że złożyłem zamówienie na niewygodę, ale banggood, jeśli odpowiedział i wysłał go ponownie przybył 18 lutego już stracił cierpliwość i mały dron teraz do testowania to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Najlepszy quad o długości 4 cali, który można dostać z caddx Ratel aparatem, dobrze działającym GPS i brzęczkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Wygląda dobrze jak na razie leci bardzo gładko z akcją i kamera jest naprawdę górna, zainstalowano DvR na pokładzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Quad jest przyzwoity na duże odległości, ale GPS jest ustawiony na miękki seryjny Uart. To powoduje problemy ze znikaniem GPS na ekranie OSD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Ottimo drone, gps da testare

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dron naprawdę dobrze zrobiony, latałem kilka razy i latałem bardzo dobrze, silniki zużywają bardzo mało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobry lotnik, działa w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Mój pierwszy dron z Betafletem. Po kilku dniach, aby nauczyć się Betafletu, uruchamiam silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 584
    • Ft48 163
    • Ft126 385
    • Ft121 049
    • Ft130 446
    • Ft63 708
    • Ft78 044
    • Ft114 678
    • Ft66 894
    • Ft212 061
    • Ft44 595
    • Ft80 592
    • Ft72 106
    • Ft52 240
    • Ft95 660
    • Ft100 661
    • Ft398 838
    • Ft22 614