Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    quadcopter jest doskonałej jakości, sprzedawca wysłał towar tego samego dnia, paczka zajęła 4 tygodnie. Polecam ubezpieczenie paczki na Banggood, różnica między cłom a ubezpieczeniem, w moim przypadku, wynosiła około 6 dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dziękujemy bardzo za dostawę do Kazachstanu, około 20-24 dni. Radzę śledzić towar poprzez usługi firmowe, ponieważ Bangood pokazał, że paczka leciała przez Afganistan, chociaż leciała przez Turcję do KZ. Koparka jest doskonała, obsługa i yurki na dobrym poziomie. Radzę ci kupić) Również kto chce kupić, korzystać z kodów promocyjnych, można zapisać +-20$, wyszukiwać blogerów z YouTube w opisie pod wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Poród trochę ponad 3 tygodnie. Pudełko jest wgniecione, wnętrze jest w całości. Start jeszcze nie skończył, ale zabindidi i ustawić tryby lotu bez problemów. To mniej, niż się spodziewałem. /Powodzenia dla wszystkich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Towar dotarł na czas! Można zamówić) dostawa była w regionie moskiewskim. Na podatek od ceł nie dostał. Wziął paczkę na poczcie rosyjskiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Nice!! fast shipping 🔥🔥🔥🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Przybyło w tygodniu Wypróbuję to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Świetne kino na czworobok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Nadal muszę go ustawić i spróbować, ale świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ich habe den Quadcopter ohne Receiver gekauft, da ich noch die alte FW auf meiner Funke habe ( ich will ja kompatibel zu den anderen Drohnen bleiben). Also den Receiver rein, gebunden , kurz in Betaflight konfiguriert und ab zum Fliegen. Absolut genial, steht völlig ruhig in der Luft, auch bei Wind. Mit einem 3s 1000mAh (insgesamt bei 237gr!!!) Lipo konnte ich sechs Minuten fliegen. Freestyle ist auch ohne Probleme möglich, aber ich bevorzuge einfach zu cruisen. Eine echte Kaufempfehlung!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo ładny, latający dron. Nie mam nagiej kamery ani go2 do testowania. Bez kamery jest jak na szynach. Poleciłbym to. Mój aparat padł po drugim baterii, a BG przysłał mi nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$206.99
    • US$85.49
    • US$296.99
    • US$393.74
    • US$244.99
    • US$402.49
    • US$290.30
    • US$112.69
    • US$425.99
    • US$408.49
    • US$328.22
    • US$199.99
    • US$178.49
    • US$249.99
    • US$123.49
    • US$179.09
    • US$475.99
    • US$29.69