Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(155)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Ten CineLog 25 mikro KWAD jest po prostu świetny! Nie tak głośno w porównaniu z innymi podobnymi quadami, jak beta95x czy Flyhoo LR. Znacznie mniej dźwiękowy niż iFlight. Nie ma potrzeby lutowania kabli RX jeśli otrzymasz wersję BF, nie będzie 3 pin connecotr out, wystarczy podłączyć RX ustawić go w Betaflet (wszystkie ustawienia są pretunowane! Zatem należy wcześniej sprawdzić tylko typ rx oraz stawki i tryby). CineLog lat 25 radzi sobie z kraksami bardzo ładnie, miał wypadek w betonie wszystko poszło dobrze ani jednego znaku. Jest dodatkowe złącze dla kamer Gopro Lite lub GepRc HD i SMO, kamera główna jest montowana na tłumikach razem z kamerą HD, z jednej strony jest czysta nie wstrząsnąć w wideo. Potrzebny adapter USB dla lepszego dostępu do portu USB. Zawiera kilka zestawów rekwizytów Z akumulatorem 650mah i gopro 6 lite, może latać świetnie przez 5-7 minut, bardzo miła równowaga między prop, motorem, wagą. Znajdziesz też części TPU w pakiecie. Przykładowy film: https://www.youtube.com/watch?v=Y4Gz2nl1JcY Ulepszyłem swoją z NO rx w wersji do Caddx ViŠta i crossfire, więc teraz idealny obraz na kilka mil! Nad tym wszystkim jest naprawdę ładny quad w stylu cine Whoop ze zdolnościami acro i długim czasem lotu, pre-tuned i dobrze wykonane.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    To jest Perfect Cinehoop! Nie ma wibracji ani galaretki w kamerze FPV. Dźwięk śmigła jest bardzo cichy. PID i filtry zostały dostrojone przez producenta. Zdalne sterowanie dla kamery GoPro Lite jest również ustawione!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    /Szybko dostawa! Niecałe dwa tygodnie. Pudełko przyszło, jakby słoń na nim usiadł... Ale w środku wszystko jest w całości! Rozważ chrzest bojowy post Rosji aparat pomyślnie przeszedł, ponieważ stanowisko nie, więc nie można złamać it! ))))) Zgodnie z praktyką latania - urządzenie jest stabilne jak nikt wcześniej, było kilka 5" wszystkie trzęsły się, galaretki, pęd... Jednym z nich było urządzenie na Kisie, które mniej dokładnie latało... Ten jest na szynach. Ale musisz się do tego przyzwyczaić, to nie jest 5", nie ma dużo towaru i to wstrząsa rolką.. To jest sprawa w rękach, potrzebuje przyzwyczajenia... Sekcja z kamerą, okazała się zamiast 63 gramów 23 gramów! W sumie 40 gramów, to prawie waga baterii! Batki lepsze niż 3S 450mah dla idealnie gładkiego lotu, jeśli trochę smażyć, a następnie 4S 650 mach... 850 ciężko - ręka... dostaje niezdarny Co jeszcze... co jeszcze...? Aparat jest zadowolony! Niewątpliwie warte swoich pieniędzy... Chociaż... mogłoby być tańsze niż ))) Na wszelki wypadek zostawię zrzut ekranu, zobaczymy czy ktoś będzie go potrzebował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo dobry Cinewoop z Geprc, mam wersję analogową, ponieważ nie jestem jeszcze wyposażony do cyfrowej, Tylko oryginalny aparat fpv a Caddx eos2 nie jest straszny pod względem jakości obrazu. Planuję zastąpić go Caddx Baby Ratel V2. W przeciwnym razie to najbardziej stabilny i reaktywny pchacz cinewoop 2,5" jakiego miałem, bez galaretki! Możemy nawet zrobić trochę wolnego stylu. Z GoPro Nagi czy Insta Go2 Tworzenie fantastycznych filmów nigdy nie było łatwiejsze.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Najlepszy dron kinematyczny do wewnątrz i jest idealny na zewnątrz też, jeśli nie wymaga dużych prędkości i czy istnieje tornado na zewnątrz! Trochę trudno w nim działać, ponieważ przestrzeń jest mała. Musiałem zamontować odbiornik Elrs na nim i byłem w stanie go lutować bez demontażu wszystkiego, jak to mówią, po prostu odkręcić dolną płytę, do której jest przymocowany VTx, i bardzo ostrożnie można uzyskać dostęp do ktuszek Fc odbiornika.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Idealny do ich celów, wygląda na to, że postanowili zamienić kamerę caddx na Runcam Nano 2 👌 W moim przypadku z opentx 2.x na nadajniku konieczne było zainstalowanie na odbiornik r-xsr starego firmware - 191128, który nie jest już na stronie frsky 🤨, W razie potrzeby można łatwo znaleźć informacje i pobrać linki na Youtube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Zamówiona 26 czerwca, 7. Uciekajcie, szybko! Allles z nim, nic uszkodzonego. /Lot testowy zakończony sukcesem. Wszystko zgodnie z obietnicą, dobrej jakości. Thx do sprzedawcy i bb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wladB
    PL
    01/07/2022

    Super lekki i ładny w ręku nie duży nie mały jego ważne i bardzo dobre ustawienia PID

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    W końcu odzyskałem tego Geprc Cinelog25...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Towary dotarły do Piotra w ciągu 9 dni, jeszcze nie podłączone, na wygląd wszystko jest doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$151.99
    • US$99.99
    • US$105.99
    • US$163.30
    • US$284.99
    • US$219.99
    • US$142.00
    • US$249.99
    • US$206.99
    • US$6.49