Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Bardzo dobry Cinewoop z Geprc, mam wersję analogową, ponieważ nie jestem jeszcze wyposażony do cyfrowej, Tylko oryginalny aparat fpv a Caddx eos2 nie jest straszny pod względem jakości obrazu. Planuję zastąpić go Caddx Baby Ratel V2. W przeciwnym razie to najbardziej stabilny i reaktywny pchacz cinewoop 2,5" jakiego miałem, bez galaretki! Możemy nawet zrobić trochę wolnego stylu. Z GoPro Nagi czy Insta Go2 Tworzenie fantastycznych filmów nigdy nie było łatwiejsze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Ten CineLog 25 mikro KWAD jest po prostu świetny! Nie tak głośno w porównaniu z innymi podobnymi quadami, jak beta95x czy Flyhoo LR. Znacznie mniej dźwiękowy niż iFlight. Nie ma potrzeby lutowania kabli RX jeśli otrzymasz wersję BF, nie będzie 3 pin connecotr out, wystarczy podłączyć RX ustawić go w Betaflet (wszystkie ustawienia są pretunowane! Zatem należy wcześniej sprawdzić tylko typ rx oraz stawki i tryby). CineLog lat 25 radzi sobie z kraksami bardzo ładnie, miał wypadek w betonie wszystko poszło dobrze ani jednego znaku. Jest dodatkowe złącze dla kamer Gopro Lite lub GepRc HD i SMO, kamera główna jest montowana na tłumikach razem z kamerą HD, z jednej strony jest czysta nie wstrząsnąć w wideo. Potrzebny adapter USB dla lepszego dostępu do portu USB. Zawiera kilka zestawów rekwizytów Z akumulatorem 650mah i gopro 6 lite, może latać świetnie przez 5-7 minut, bardzo miła równowaga między prop, motorem, wagą. Znajdziesz też części TPU w pakiecie. Przykładowy film: https://www.youtube.com/watch?v=Y4Gz2nl1JcY Ulepszyłem swoją z NO rx w wersji do Caddx ViŠta i crossfire, więc teraz idealny obraz na kilka mil! Nad tym wszystkim jest naprawdę ładny quad w stylu cine Whoop ze zdolnościami acro i długim czasem lotu, pre-tuned i dobrze wykonane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    To jest Perfect Cinehoop! Nie ma wibracji ani galaretki w kamerze FPV. Dźwięk śmigła jest bardzo cichy. PID i filtry zostały dostrojone przez producenta. Zdalne sterowanie dla kamery GoPro Lite jest również ustawione!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Najlepszy w swojej kategorii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Najlepszy dron w tej klasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Fast delivery. Arrived in good condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Amazing quad. a little louder than i expected and for all the PNP buyers, to open it up just to soilder the RX cables you almost have to tear down everything. The USB connecter has less room but i found some smaller micro usb cables and they fit. It came wih 2 sets of 3 blade props but i ordered 5 blades as well. the camera mount for FPV and naked gopro or SMO is really nice dampered. it is not connected directly to any motor close parts. really nice. it flys well for around 5 mins with my 650s. the video antenna cable has to be beded to come out straight of the bag 3d printed part. it always bends the TPU part a little so it is not straight but this is just an optical impression and will not do anything bad to the quad. self pwered beeper is also nice. over all a really nice quad. if you like to see it in action just whatch RCmodelsreview or captain drone on youtube, they tell you all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przybyli zgodnie z opisem. Świetny mały ciacho. Dobry cios i zdolny do ciepłego acro, dobrze nastrojony z pudełka, bez 4k na pokładzie unosi się na 25% mocy gazu. 5 rekwizytów ostrza zalecanych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    1.5 Miesiąc czekania i w końcu je otrzymałem. Wciąż czekam na moduł Crossfire dla mojego radia TX12, więc nie mogę jeszcze testować. Wygląda na to, że wszystko jest jak w opisie. Motory są 1404 ulepszoną wersją

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Nie miał go w powietrzu, jeszcze czekał na radio. Nie było go ze złotymi silnikami, ani z 5 rekwizytami. Mam tylko nadzieję, że melodia będzie tak dobra jak recenzje z 5 ostrzem. Wyglądasz wspaniale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft111,990
    • Ft36,742
    • Ft71,605
    • Ft107,918
    • Ft114,705
    • Ft91,628
    • Ft64,786
    • Ft46,152
    • Ft76,356
    • Ft94,003
    • Ft40,382
    • Ft36,443
    • Ft59,727
    • Ft61,084
    • Ft94,944
    • Ft62,935
    • Ft34,243
    • Ft4,933