Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Bardzo polecam. Świetna jakość. Chciałbym, żeby zegar był zaprogramowany na dłuższy czas pracy niż 5 minut.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył bardzo dobrze spakowany i chociaż jeszcze go nie oceniłem, przyszedł zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Pierwszy udany test na nożu termomixowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Mam wiele ultradźwiękowych maszyn, więc wiem, co powinny zrobić. To jest bardzo dobra jednostka... bardzo przydatna w użyciu... w celu wstawienia w cele... doskonałe... Kupuję drugą jednostkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Great fast delivery thank you. The product looks good quality but before I plug it in, I need to confirm the voltage. As attached the specifications say voltage AC 110-220V but the box is marked 110V with no mention of 220v. I believed I was ordering a unit that would work on 220 V and had the US flat pin plug. Could some please clarify....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Received as expected. Quick shipping. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Kupiłem 2 jednostki, jedna zmarła (martwa po przybyciu), żaden przycisk zasilania świateł nic nie robi. Pierwsze wrażenia są bardzo dobre i zadowoleni z jednostki roboczej, ale teraz kwestionuję jakość, ponieważ działa tylko jedna jednostka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1.99
    • US$5.35
    • US$219.99
    • US$269.99
    • US$13.85
    • US$13.06
    • US$5.29
    • US$42.99
    • US$57.74
    • US$15.00