Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Śmigłowiec jest kompletny, nie ma potrzeby konfigurowania ani dodawania niczego. Problemy związane XM+ z T-LITE są rozwiązywane przez odbiornik firmware. To mój pierwszy dron, więc ciągle uderzam go o ziemię, o ściany. Kadłub jest silny, ale system zawieszenia kamery dodaje niuanse. Po uderzeniu, głowa drona jest przesuwana, a przewody są uszkodzone. Antena nadajnika wideo została odłączona w jednym z wodospadów. Antena się zgubiła, teraz czekam na nową. Nagrać wideo dobrej jakości, ale z bardzo wyraźnym efektem rybiego oka. Nie wiem, czy da się to jakoś naprawić w ustawieniach kamery? Zgodnie z rezultatem, jestem zadowolony z helikoptera, który oczekiwał, że i otrzymał. Ładna sprawa. I miło zaskoczył pasek do mocowania baterii (w recenzjach nie było gumy).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Kupiłem model AC900. AC900 początkowo świecił zielonym w trybie Frisky, więc wziąłem odbiornik z oczekiwania, wcisnąłem i trzymałem przez 3 sekundy zaraz po włączeniu i przełączyłem tryb. Jeśli zamienisz się dwa razy, myślę, że będzie w trybie biloba. Po wyłączeniu, dostosowaliśmy wiązanie i przycinanie zgodnie ze zwykłą procedurą, i udało nam się lecieć w około 30 minut. Nagranie HD jest ładne. Domyślnie, wyglądał trochę niebiesko. Na razie, położyłem na ręce swoje 2s650mA i latałem nim wygodnie. Mówiąc samolubnie, uważam, że byłoby miło, gdyby AC2000 był podłączony do modelu dwulistnego. Byłem również zainteresowany GEELANG Anger 85X 4K HD 85mm, który został niedawno wydany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dopiero co dostałem Quad, zwiąż go i miałem z nim 3 super loty. Ale w trzecim locie, który odbyłem w środku, odkurzając jeden silnik usmażony (3s 450mah) i spadł mi pod nogi. Więc najpierw podłączyłem się do BF, żeby wejść do Cli, status, wszystko w porządku. Następnie zmieniłem niedziałający silnik na inny port esc, a drugi również, aby potwierdzić, że był to tylko jeden silnik, a nie z AOI F4. Zobaczymy, co robi BG, ale nie będę chciał czekać i zamówił nowy za około 13,-€ na własnym rachunku. Chodzi tylko o to, że muszę jeszcze raz czekać na lot przez kolejny miesiąc, czy BG mnie uwolni, czy nie zasmuca. Może mam „Poniedziałek zbudować jeden", leci bardzo dobrze i niesamowicie z pudełka i kamera i VTX jest również bardzo dobre.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    8 dni dostawy do Wielkiej Brytanii! Dziękuję 👍👍 Jeszcze nie testowany, ale uwielbiam 👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dron wyposażony w różne akcesoria Posiada kamerę z dobrej jakości wideo, żywotność baterii wynosi około 6 minut

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Uwielbiam to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Dobry mały dron, trochę trudny do demontażu, ale nie jest hamujący. W przeciwnym razie lot dobrze na zewnątrz, wewnątrz jest zbyt silny, aby docenić małe przestrzenie. Vtx jest wrażliwy na udar i ciepło, ze skłonnością do cięcia się, gdy quad jest nadal. Kamera jest dobrej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Jestem pod wrażeniem, że przybył niespodziewanie szybko. To niesamowite, że masz maszynę HD w tej cenie! Mam nadzieję, że ci się spodoba.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Świetnie. Latanie bardzo dokładnie. Cena/wydajność absolutnie ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 513
    • Ft29 207
    • Ft37 923
    • Ft115 842
    • Ft82 648
    • Ft69 371
    • Ft69 703
    • Ft33 057
    • Ft27 547
    • Ft131 572