Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2022

    It appears sturdily and accurately built. Full assembly and operational testing ina while.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    bardzo dobry, ale przyszedł z wtyczek USA i muszę zmienić oba, aby używać go z moim routerem, który ma europlug

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Dlaczego wysyłasz towary do Europy z wtyczkami i złączami takimi jak to? Nie ma żadnej instrukcji obsługi. Śruby nie dokręcają się, uchwyt nie może być przymocowany, gwint nie pasuje. Proszę sprzedawcę o zwrot 30€

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    The box it came in was poor-quality, luckily no damage to the jig itself. No instructions included and, as many non US customers complain about, A US power cord... In the Q&A the seller states that it is possible to buy with EU-cord, but where and how is not mentioned in the answer. Screws for horizontal movement (left tot right) seems to be very tight and for a large handed person impossible to adjust by hand. The jig is mainly made of CNC aluminium, look nice and solid. Jig weights a lot, witch it positive considering the vibrations during the operation.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Przedmiot przybył bardzo dobrze zapakowany i w całości. Czas dostawy też był w porządku. Wykonanie przedmiotu jest bardzo dobre. Gładka praca wbudowanych elementów prowadnic liniowych jest bezbłędna! Oczywiście, pomimo oznakowania na zewnątrz opakowania!!!, nie było żadnych połączeń wtykowych UE, ale połączenia w USA były dostępne. Nadal trzeba je odciąć i zastąpić połączeniami Schuko, ale było to do przewidzenia. Jednak jedna rzecz jest dość irytująca: dwie śruby M5x6mm, z których dwa końce stopu do poziomej ścieżki frezującej są zamocowane, Są tak niskiej jakości i były tak trudne, że mam tylko jeden z największym wysiłkiem, a drugi nie więcej! Gniazdo śruby jest obracane, dostarczany klucz gniazda jest nadal nienaganny. Wolałbym, że na odwrót, bo teraz muszę wywiercić śrubę z robaka!!! Jakiś brutalny człowiek w zgromadzeniu uderzył ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Uchwyt płyty nośnej zamontowany po stronie odwrotnej. Jeśli zamontować płytę we właściwym kierunku, tak, że uchwyt wejdzie w rowki mocujące, wstępne wiercenia śrub nie będą już dostępne. Również gwinty do mocowania uchwytu na płycie nośnej są zbyt małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Jeszcze tego nie używałem. Muszę ponownie zatkać otwory, które trzymają uchwyt, ponieważ nie były odpowiednio napięte. Wtedy będę mógł go zmontować. Poza tym, wygląda na dobrze wykonane, wytrzymałe. Wszystkie części metalowe (z wyjątkiem uchwytu) Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Doskonały produkt, dobrze zaprojektowany, działa świetnie. Świetny luźny tenon jig do mojego routera 65mm, wycina gniazdo 8x22mm na tenon za ułamek kosztów połączenia domino, uchwyt jest bardzo dobrym dodatkiem. Dobra robota, Ganwei i Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Produkt dotarł na czas, odpowiednio zapakowany i reagujący na podane właściwości. Świetne akcesoria do produkcji mortise, działa bardzo dobrze. Dobry zakup jest wysoce zalecany. o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Solidny sprzęt. Kupiłem go, bo kosztował mniej niż 10% domino festool. Wydaje się, że łatwo ustawić głębokość z powierzchni obrabianego przedmiotu, ale po ustawieniu jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$62.94
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$345.33
    • US$49.99
    • US$103.99
    • US$65.99
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$14.99
    • US$218.99
    • US$49.99
    • US$26.99
    • US$109.99
    • US$19.99
    • US$109.99
    • US$22.28