Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Jest to najlepsza wcześniej zbudowana klawiatura przełącznika optycznego. Ładny tłumik dźwięku, ładne żółte i srebrne przełączniki, bardzo dobra jakość, łatwy mod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Bardzo dobra klawiatura, konstrukcja, estetyka, przełączniki, które odebrałem, były idealne dla fps. Koszt jest tego wart, doskonały czas reakcji, rgb z żywymi kolorami i mnóstwem efektów. Wcześnie się pan zjawił. - Bardzo warto było to zrobić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Great Keyboard za świetną cenę. Youtube / Swarkow do przeglądu i kodu rabatowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Otrzymałam produkt w 7 dni, co jest ekstremalnie szybkie. Sprzedawca wysłał zamówienie tego samego dnia. Pakowanie było bardzo miłe. Klawiatura jest niesamowita. Możesz pobrać oprogramowanie klawiatury ze strony Gamakay. Żółty przełącznik brzmi bez smarowania i modyfikowania. Jedynym minusem tej klawiatury jest to, że gdy potrząsasz nią w powietrzu, można usłyszeć jakiś szum, który jest trochę irytujący, ale poza tym jest to jedna z najlepszych klawiszy jako opcja budżetu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2022

    Mnie też się podobało, bardzo wytrzymałe i ciężkie. przybył szybko tutaj w Bahia i nie opodatkowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Znakomita klawiatura, przybyła dużo wcześniej. Zgodnie z obwieszczeniem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Wspaniała klawiatura! Doskonałe przełączniki i dobra konstrukcja! Otrzymałam je w ciągu 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Fantastyczna klawiatura, doskonałe przełączniki, uczucie jest bardzo ładne, a oświetlenie cud z tego typu klawiszami. W pełni polecam tę klawiaturę, najlepsze, które można znaleźć w stosunku jakości do ceny, z najlepszych. Wysyłka zajęła tylko 2 dni, niesamowite.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Zamówiłem to z góry. Dostałem pocztą, nie zadzierałem z celnikami. Kupiłem szary przełącznik, a on przyjechał do mojego domu w Antalyi w 12 dni. Produkt przyszedł bez uszkodzeń, ale myślę, że opakowanie jest bardzo złe, włożyli pudełko do torby i odesłali go. Zawartość pudełka zawierała zmywacz kluczyków, włącznik, niebieski, czarny i czerwony przełącznik bramy, a także klucz z logo Gamay. Kabel, który z niego wyszedł był bardzo dobrej jakości Nie spodziewałem się tej jakości dzianiny i srebra. RGB nie był dla mnie wielkim problemem, ale muszę powiedzieć, że to całkiem fajne, nie ma oprogramowania, ale wkrótce przyjdzie i myślę, że to samo będzie dla MK61. Nie mogę powiedzieć, że odkąd go kupiłem, nie mogę powiedzieć, że zrobiłem to przez długi okres post-u. Używałam już chromu Blackwidow i prasa była opuchnięta, szary przełącznik jest taki miły i pełny. Jest taki mały po mojej starej klawiaturze, ale wydaje się tak częsty, że pewnie zajmie mi to tydzień, zanim się do niego przyzwyczai.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Bardzo ładna klawiatura, posiada bardzo dobre oprogramowanie, swtichs i stabilizatory są świetne, smarowane i z doskonałym dźwiękiem. Pudełko było trochę pobite, ale w środku było w porządku i dotarło przed terminem, bardzo zadowolony. Rekomendujemy!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$75.99
    • US$129.99
    • US$34.99
    • US$42.99
    • US$68.99
    • US$30.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$93.99
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$121.99
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$82.99
    • US$25.99