Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2022

    Package arrived after 2 weeks. Quality of build is solid, sturdy plastic case. I filled case with some foam, modded stabs. There is foam between aluminium plate and pcb. Sound of this board is perfect with Feker panda switches and Dagk pbt keycaps. In comparison with Ducky one 2 mini (Cherry mx brown) - this new Gamakay is different universe. LED light is maybe not so bright and adjustable but I don't care very much about rgb and there are several effects so it is ok. Though I did not test battery life but don't care very much about that either. Overall I am satisfied with this purchase and recommend it, typing experience is excellent and smooth for now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Przyjazd do Kanady w ciągu 10 dni po złożeniu zamówienia. Niezwykle zadowolony z szybkiej wysyłki. Pudełko nie było wyposażone w dodatkową ochronę, ale pudełko było prawie nienaruszone, zestaw był dobrze chroniony i nieuszkodzony. To mój drugi CK68, ponieważ kocham 65% współczynnik formy, tym razem mam przezroczysty czarny. Klawiatura ma pewną wytrzymałość i jest bardzo wytrzymała. Wciąż czekam na moje inne części, żebym mógł rozpocząć mój następny projekt! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Dotarcie w ciągu 14 dni od złożenia zamówienia. Pudełko było w prostej, białej plastikowej torbie bez wyściółki i folii bąbelkowej, ale i tak było w idealnym stanie. Skrzynka nie była rozbita, a przedmiot był w dużym stopniu nietknięty i chroniony. Początkowo prace testowe, jednak byłem trochę zdezorientowany, gdy go otrzymałem, ponieważ pole wskazywało, że to CK61, a w środku klawiatura była CK68, więc naklejka, którą umieścili na etykiecie była błędna. Nadal mam to, co zamówiłem, więc jestem bardzo zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Bardzo dobry keyboard-kit! Bardzo mało pracy, aby ta klawiatura była idealna = smarowanie, umieścić silikon / piankę pod pcb, ponieważ echo i pusty dźwięk. Po tych dwóch rzeczach - idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Really good keyboard base. No issues while using it wired, wireless or with bluetooth. Comes with a wire, keycap, switch puller and manual. No switches and keycaps included.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    RGB quality is a little low. PCB quality is good. The transparent case adds a different atmosphere. Follow me instagram: @gds_resin youtube : adagio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo dobra mechaniczna podstawa klawiatury podłączyłem bramron pro żółty przełącznik tak bardzo robba!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Doskonały zestaw dla tych, którzy chcą złożyć klawiaturę według własnego gustu. Konstrukcja szczelnie zamknięta i pozostawia dźwięk bardzo cichy. Sprawdź moją recenzję na temat Mouse Lab Channel

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    syrop 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🫦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mirliva
    TR
    14/03/2022

    Przybyło 8 dni, bardzo dobra klawiatura. Buduj jakość lepszą niż lk67, recenzję i kupon youtube Miriva

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$52.99
    • US$46.99
    • US$49.99
    • US$66.99
    • US$63.99
    • US$63.99
    • US$39.99
    • US$85.99
    • US$39.99