Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Przybył w świetnym stanie, świetny produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo ładnie, jak na zdjęciach. Warte swoich pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    2 zegarki dostarczone inne od tego w zamówieniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    5 gwiazdek, ponieważ prawda spotyka się w jakości i cenie, płacisz to, co dostajesz, co mnie zaskoczyło, ale całkiem, że datar działa, wyobrażałem sobie, że będzie jak inne tarcze symulacyjne chronografu, ale nie, jeśli to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    To mój drugi zegarek tego typu, czarny, który dostałem 2 tygodnie temu z borokenowym szkłem, a ten, jego data nie idzie prawidłowo. Doradzam wszystkim, aby nie kupować, to jest naprawdę zła jakość, nawet jeden dolar to dużo za tę markę zegarka. Zapomnij o tym, proszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobrze, otrzymałam go na czas, aż do trochę wcześniej. W dobrym stanie, naprawdę mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Przedmiot otrzymany jest inny niż to, co widziałem na zdjęciu reklamowym, zegarek otrzymany z rozbitym szkłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Doskonała jakość stali zegarek i bardzo szybka i bezpieczna dostawa. Bardzo podobało mi się moje zamówienie i obsługa sklepu. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.29
    • US$11.39
    • US$28.99
    • US$11.98
    • US$12.20
    • US$22.99
    • US$13.85
    • US$25.73
    • US$12.96
    • US$28.98